2015. február 4., szerda

Egyszer volt, hol nem volt és a hú de rémes

Úgy karácsony vége felé mindig leárazások vannak. Szabadulni attól ami van. Így jutottam hozzá rém olcsón egy rém lányra és egy mesebeli előkelőre. Erre a két lányra mostoha sors vár. De ha jól csinálom akkor jó soruk lesz. Történetesen ki akarom próbálni az átalakítást. A babákon kívül még egyetlen egy eszközöm sincs hozzá, de a hozzávalókat szép lassan beszerzem. Amit Martimeznél láttam felsorolva. Illetve Unniedoll blogján olvastam.

De lássuk a lányokat.

Az egyszer volt kislány Csipkerózsika lánya Briar Beauty Csupa rózsaszín, Rózsa formás szoknyácska, Rózsa a vállán (az műanyag és a nyaklánccal kapcsolódik össze) A halántékán jól becsavarva a rózsaszínes tincs. Gondolom rózsának. A rózsaszín cipőjéről ne is beszéljünk.







Egyetlen egy dolog tetszik ezen a leányzón és az a harisnyája. A tüskés inda nagyon vagánnyá teszi. Úgyhogy ehhez valami más felső kell. Addig meg a hajával burkolom.



A másik leányzó vagyis rémedző nem más mint Lagoona Blue. Hogy miért pont ő? Szó szerint nem volt más. De ahogy a netten nézem az átalakított babákat, neki van a legbájosabb pofija erre a témára. Bár ezt most hülyén fényképeztem.



A hal szerűségeket is el fogjuk tüntetni. A lábáról levehető az uszony, a kezéről ujja közti részről majd levágjuk lecsiszoljuk. Talán még a fülét is ember formázom, de az nem sok vizet zavar.



Viszont valaki árulja el nekem, hogy milyen színű ez a haj? Se nem zöld, se nem kék, vagy zöld vagy kék? Képtelenség kitalálni. Ha zöldnek véleményezem kéknek látom, ha kéknek zöldnek látom. Hát még ilyen bizonytalan szín megállapításnál nem voltam.



Szóval e két lány várja az új sorsát. Nagyon remélem hogy sikerülni fognak. Ja és a hajuk is vágva lesznek.


2 megjegyzés:

Boróka írta...

Elmosolyodtam, ahogy megláttam nálad, hogy Briar-t a hajával burkoltad be, mert én is egy-két hete csináltam róla egy szexi fotót, de szerintem mindjárt meg is mutatom a blogon. Én nagyon szépnek látom Briar-t, az egyik legszexibb csajszi. A másik Ashlynn Ella, neki gyönyörű arca van, és ártatlanabb tekintete Briar-nél.
A harisnyája nekem is nagyon tetszik, szuper ez a tüskés minta. :-)
Ennek a Lagoonának részemről türkizkék és sárga a haja. A türkiz két csoportba osztható, vannak a türkiz zöldek és a türkiz kékek. Ez sokszor engem is meg szokott zavarni... Amúgy imádom ezt a Lagoonát, olyan misztikus ezzel sminkkel! Lehet én is egyszer beruházok rá.
Kíváncsian várom milyenek lesznek átalakítva! :-)

Eye írta...

A csudába, már sokadszorra próbálok kommentelni, úgy látszik valamit rosszul csinálok :(

Nincs energiám újra összeszedni, amit elszállt, de nagyjából az volna a lényeg, hogy nagyon várom az átalakítós posztot... és szuper alanyokat választottál hozzá.
Bár Lagoona haltalanítása nekem olyan macerásnak tűnik, lehet én inkább keresnék egy eleve haltalan testet a Lagoona fejhez. No de attól szép ez, hogy mindenkinek megvannak a saját megoldásai :) SZerintem is ő a legszebb arcú MH baba egyébként:)

Kíváncsi vagyok, mit hozol ki belőlük!:)