2015. február 19., csütörtök

És megint EAH

De most fiú. Az előkelő Dexter. A szőke kék szemű királyfi. Lenyalt hajjal, fekete keretes szemüveggel. Kék kabáttal, koronával. Be kell valljam borzalmas az eredeti szerelésében. Ezért úgy döntöttem vetkőzni fog.


 Elsőnek a koronát hajítottuk el.


Majd a borzalmas kék kabát következett és a sál. Így már elég tűrhetően vagány.


Itt már ki van mosva a haja, de még mindig ragad a zselétől.


Ám a szürke nadrágjától megint csak hideglelős lettem, mert olyan igénytelen semmit mondó, és nem passzol a felsőhöz. Így azonnal szabtam neki új ruhatárat. Lehet hogy abba már jobban fog mutatni. Csak várni kell míg megvarrom.A haját még nem sikerült jól belőni. Kell még egy mosás.Az egyetlen jó dolog a kellékek közül az a táskája lenne. De... nem lehet kinyitni. 


   És a két fiú egymás "mellett". Ég és föld. Ugyan az a fej, de más színek, a haj fazonja elképesztően tud változtatni egy figurán. Ahogy így a két fiút nézem, elkötelezett maradok Hunter iránt. Talán, ha a szőkeségnek sikerül valami jó sérót beállítani, felzárkózhat.Amúgy elég baba van az EAH -ból. Nem óhajtok több példányt belőle. Ám piacra dobták a legújabb szereplőket. És egy új szereplő rabul ejtett. Duchess Swan a hattyú királynő lánya. Őt majd máskor egy másik időbe.


Nincsenek megjegyzések: