2014. augusztus 17., vasárnap

Ruha dömping

Végre hozzá jutottam a már rég tervezett dolgokhoz. Egy Bambuc bejegyzése nyomán nyomatékosítva lett a vágyam, miszerint kimonót szeretnék varrni. Így elmentem túrkába. Leltem is egy elég jó esésű anyagot, amitől felállt a szőr a hátamon, mikor szabni varrni kellet. Rosszabb mint egy selyem. Siklott, nyúlott, deformálódott és még örülhettem annak hogy megkaptam azt a formát amit akartam. Piros alsószoknyát kapott ami nem is látszik mert olyan átlátszó. Legközelebb valami jobb anyagot szerzek és megvarrom magamnak is. Bár elég veszélyes lenne ilyenbe főzni.






A másik az a BFC másolat babának a ruhája. Neki már nagyon régen varrtam. És mostig csak téli cuccban ült a polcon. Viszont ezek a rugalmas virágmintás pamutok alkalmat adtak egy bebújós rucira.


Az utolsó az meg egy vágyva vágyott melegítő együttes. A szabásmintáját Móni csinálta meg. (mint tudjátok, utálok szabásmintát készíteni) Ez a witch tipúsú mangás babámra lett tervezve, mert ennek is más a teste. És Ezeknek meg kevés a ruhájuk is. A gatya amúgy nem azért van feltűrve mert hosszú, hanem mert nyáriasabbnak hat. Ebbe a dög melegbe.





4 megjegyzés:

Kevin írta...

Szépek lettek a ruhák :-) A kimonó valami eszméletlen szuper lett :-D Igazi kis.japán hölgy lett.a csaj :-D

Hegemony77 írta...

Nagyon jók lettek a ruhák!

Hegemony77 írta...

Látom a szabásminta is elég jó lett!

csevi írta...

Köszönöm! Tény hogy egy jó szabásmintával könnyebb dolgozni mint fejből.