2014. augusztus 4., hétfő

Ilyen volt ilyen lett

Most pedig belefogunk egy sorozatba. Nemrég búvárkodtam pár babát. Ebből csak egyről tudom, hogy milyen, hiszen a fején ott a FLEUR felirat. Az összes többi babán nincs semmi nyoma a származásnak. Kivéve a kis fejű kopaszkán a Hong kong felirat. (mondjon nekem valaki olyat, ami nem ott készült.) Nos ezek a leánykák azért kerültek a birtokomba, hogy kísérletezek rajtuk. Plusz, mindegyik szempillás. Összesen 6 példány. Ebből 3 aránylag jó állapotban. A többi fabrikálható. De lássuk a medvét.

Itt vannak a lányok. Egy szőke egy barna, egy aprófejű barbi féle, ezt követi Miss Hong kong, a punk és a fleur. Ilyen állapotba kaptam őket ahogy a képeken látszik. Csak kettőnek van eredeti ruhája. A szőkéről sajnos bomlik a kabát és a patentok hullanak le. Gondolom gyerekkézbe nem körömmel nyitották hanem tépték.


A szőke állapota, kissé borzalom. Nem tudom mi járhat egy gyerek fejébe, hogy így összefirkáljon egy babát.

A barna az egész jól nézz ki, leszámítva, hogy fél szempillás. Ám a punk leányzó több min szempillátlan ő még kopasz is féloldalt. Viszont az ő teste tetszik a legjobban, mert számomra újdonság.


Fleur baba. Hiányos szempillák, vágott haj. Amúgy jó állapotban. Viszont szép dombor betükkel hirdetik a típusát.



Miss Hong kong, bizony kopasz és nem csak az. A középen  lévő tíncseket elég durván távolították el, mert elvágták vele a fejét. Nos nem csinálok baltát, hogy illusztráljam. Viszont ez a pici fejű ez egyszerre borzalmas és édes. A pofija aranyos, ez is szempillás, a haja borzalom, de a teste, na arról nem kéne beszélni. Ráadásul a lábát szétrágták hátulról. (lányok ha van valakinek külön lába dobjatok meg vele)


 Na ez a punk teste. Ahogy ez a láb kapcsolódik a testhez, nekem tetszik, pedig olyan hülyén aránytalan.


Na ez néhány babánál észrevehető, hogy derékba forgathatóak, bár még nem jöttem rá mi célból ferde. Amúgy az összes baba teste műanyag, végtagjaik gumik.

 
A következő újdonság : Levehető fejek. Na ez egy érdekes dolog volt. Néztem ám, hogy micsoda gömbön helyezkednek el a fejek. De hát nagy fej nagy gömb kell. Aztán megpróbáltam levetkőztetni a Fleurt. Legnagyobb megrökönyödésemre, nem tudtam leszedni a ruhát. Végül lebúvárkodtam a testéről, de a nyakába még mindig ott lógott. Na mondom, finoman fejen keresztül levesszük. Ám a feszítést nem bírta a nyaka, és levált a fej róla. Hirtelenjében azt hittem letörtem, de mikor láttam, hogy törésnek semmi nyoma, elkezdtem lekapdosni a lányok fejét. No ezekre lehet bebújós holmit varrni. Csak miss Hong kong feje nem levehető.



 Amúgy meg örülök, hogy levehetőek a fejek, hiszen így könnyebben tudok hajazni. Hiszen a lyukacskák megvannak rajta.



Folytatás köv.  Megpucolva cím alatt.

1 megjegyzés:

Bambuc írta...

Hát ezt a csomagot én is figyeltem. Végül aztán nem vettem meg. Itt találsz róluk infókat.

http://www.fleurdolls.com/

A pufi arcú pedig egy Maddie Mod baba. Itt vannak róla fotók egy orosz fórumon.

http://www.liveinternet.ru/users/4077695/post209978321/

Nincsenek túl jó állapotban, de majd te kezelésbe veszed őket.-)