2014. augusztus 7., csütörtök

A kempingezés

Még javában tart a nyár. Ideje szabira menni. És ha már szabi irány a kemping. Hunter és Kaela összeszedték a kemping cuccokat. Közben elhívták magukkal a szépfiú Ellis-t és aktuális partnerét Arizonát.
Hunterék már javában rakták össze a sátrat, Kaela sem egy ügyetlenke, aktívan segített neki az összeállításban.



Míg a sátorral babráltak befutottak a barátok is.


A srácok üdvözölték egymás. Kaela viszont megrökönyödve vette tudomásul a csinos lány öltözékét. Hát nem kiránduláshoz való és nehéz volt elképzelni, hogy idáig is magassarkúba tette meg az utat.


Arizona nem hazudtolta meg kényeskedését, rögtön szemrevételezte, hol tölti az éjszakát. Bekukkantott a sátorba és felettébb kényelmetlennek tartotta a sátor "padlózatát". Ezért Hunter, hogy Arizona ne érezze magát kényelmetlenül, megmutatta a matracokat, hálózsákot és takarókat válogasson magának kedvére.



Mikor elrendezték a tábort leültek csevegni. A két fú nagyon mondta a magáét. E mellett a lányok csak hallgattak. Végül a csajok elküldték a fiúkat fáért, mert a vacsit is meg kellett csinálni. Ez persze Kaela-ra hárult. Lévén, hogy Arizona nem volt egy kirándulós fazon nem értett hozzá.



Sajnos a srácok fa nélkül tértek vissza. Részben mert nedves volt minden fa, képtelenség lett volna abból tűzet csinálni, részben meg, összetalálkoztak az erdőmesterrel, aki kijelentette, hogy tűzgyújtási tilalom van. 
Így a srácok hideget kajáltak, majd még elvackolódtak a helyükön. 


Végül már mindannyian elfáradtak. A fiúk lovagiasak voltak és a lányok mehettek a sátorba aludni, Míg ők kint maradtak a hálózsákokban.



 Ám Kaela-nak hiányzott Hunter közelsége és kiköltözött mellé a hálózsákba. Épp hogy elfértek. Hunter ennek kifejezetten örült mert nagyon imádta a lány. Nem bírt betelni a lány nézésével,



 Mivel Arizona egyedül érezte magát és félt a sátorba, ezért behívta Ellis-t, A fiú nem teketórázott
már ment is befelé. Ha már ott volt Arizona mellé is bújt, hogy feledjen minden kellemetlenséget.


Nemsokára eleredt az eső, így Hunter-ék bekéredzkedtek a sátorba és magukra zárták az éjszakára.



Sajnos a sztorit szerettem volna igazi tábortűzzel a zöldben csinálni. Nem volt rá lehetőség, lévén hogy napok óta zuhog, nincs egy száraz felület sem. Így maradt a szoba parkettája, de ide nem engedtem maga tüzet gyújtani. Pedig a hitelesség kedvéért variáltam egy rakás ötletet, de döntött a józan ész és nem gyújtottam fel a lakást egy meséért.

The End

3 megjegyzés:

Hegemony77 írta...

Nagyon klassz lett a történet és a képek is! Ügyes vagy! (miért nem rajzoltál egy tábortüzet, közepében egy igazi teamécsessel?)

Bambuc írta...

Nagyon jó kis sztori! A kempingsátrat te készítetted?
No a tűzzel én sem próbálkoztam volna:-)

Névtelen írta...

Nahát! Milyen jó mesét irtál és a képek is aranyosak! Ötlet ,müfű szőnyeget vegyél,és mű növényekkel teli valami szép,és kész az erdő!!