2014. június 2., hétfő

Végre!

El se hiszem! Na jó elhiszem, mert itt van az orrom előtt. Pedigre Sindy . Egy fekete szépség. Egy bűbáj. Most el vagyok olvadva szó szerint. Viszont szegényke régi baba mert olyan dohos büdi volt, hogy elborzadtam sanyarú sorsán. Eredeti ruhájába kaptam. Kétszer is kimostam, a babát is jól letakarítottam, még testpermetet is kapott. Napoztattam, szóval kiszívtuk a penészvirág illatot belőle. És most eper illatú. Egyetlen zavaró tényezője van a babának, az a ritka szövésű haja. Először azt hittem kihullott, de teljesen tömörek a lyukak és elég távol egymástól, ritkásan van szőve a haj. De ha jól beállítjuk a haját semmi nem látszik belőle.

A kimosott ruhák és baba napozik itt az asztalon.  Amint látható komplett korabeli ruhatára van.

Ezek a saját lábai, de mégis az egyik sötétebb mint a másik. Térdbe hajlanak.

  És micsoda oldal spárgát tud ez a leányzó.

Ez itt a csipkés bugyija. Nem tudom, mi történhetett a babával, de elképedtem azon, hogy a bugyira rá volt olvadva a lába éle. Sajnos az anyagból sehogy sem bírom kiszedni.

Cuki galléros felső elöl egyetlen patenttal záródik.

A hivatalos kék gatyó. Ez valami egyenruhának is bejön.

Végezetül a szőrme kabátka. Sajnos cipője nincsen. Majd próbálunk a többiről.

 A gyönyörű tekintett és szempillák.

 És egy kis összehasonlítás. A másik Sindy babával. Rápróbáltam a pöttyös ruhát. Bár az az eredeti tulajdonosára is nagy, erre meg torz. Ugyanis a deréknál megfogta a ruhát a test, viszont a felső teste rövidebb, ennél fogva ruha válla jó fél centit eláll a testtől.


Itt egymás mellett a két babán látszik, a különbség. Pedigre Sindy kisebb, bár nem sokkal, hiszen a nagy fej pótolja a hiányt. De ha csak a testet nézzük akkor az tömzsi. A nyaka is vaskosabb.  Valójában szép ez a baba, és nem is értem, miért nem nyert akkora teret mint a Barbie.



2 megjegyzés:

martimez írta...

Nagyon kedves pofija van ennek a babának.

Bambuc írta...

Gratulálok:-)

Próbálj rá Hasbro Sindy cipőket, azok mind jók neki is.