2014. június 21., szombat

A matrac

Mese mese mátka emberek gondolkozása... Az alkotó (én) fejéből kipattant egy szikra. Sajnos a szikra sokáig csak szikra maradt. Aztán amint a kezébe került a megfelelő anyag, a szikra lángra lobbant és és az anyag megvarratott. Lett belőle egy matrac. Majd még egy. De... előtte Kaela mindenképpen ki akarta próbálni a matracot. Birtokba vette hát.


Ahol Kaela ott Sage is felbukkant. Sage rajong a fociért ahogy látom, mert varatott magának egy új ujjatlan pólót és melegítő gatyát. (Pechemre a gatya anyagából csak ennyi, felsőre már nem is futotta. Bár ebbe a melegbe nem kell.)

Sage ahogy meglátta Kaela-t megdobbant a szíve. És a fantáziája is. Azon nyomban ledöntötte lábáról a lányt. Nem mintha állt volna... majd heves ölelkezésbe fogott. Kaela sem volt a szende lány, így hamar felcserélődtek a szerepek.





Mivel az alkotó szikrája tovább csiholódott és a babák heves ölelkezése is tettre kényszerítette, megszületett a második matrac is.

Közben Sage "fázott" vagy egyszerűen pózolni akart, lecserélte a trikót, rövid ujjasra. Le legalább a nadrágját is megmutatta.



Végül birtokba vették a srácok a két matracot, de most már csak szolid megnyilvánulással, tudván, hogy ország világ látja őket. Azt sem zavarta őket, hogy lelógnak az "ágyról", hiszen nem csak neki k készült.


A két matrac és az isteni szikra történetének még nincs vége. De hogy mikor folytatódik... Azt én sem tudom. Pedig jó lenne ha minél hamarabb, mert a szikra a nyárról szól.

1 megjegyzés:

Hegemony77 írta...

Na de Csevi! :))

Klassz lett a matrac nagyon!
Persze a ruhák is csinik, ügyes vagy!