2019. november 25., hétfő

O.M.G Dollie

Megnőttek a gömb babák. Az MGA lőtt egy O.M.G. -t
Mostanság a gyártó nagyon felturbózta a kínálatát, olyan szinten, hogy már követni sem lehet. Félő. hogy hamar kifullad az ötletekből. Eddig csak a golyóbisokat változtatta. Majd kapszulázott a hajas kivitellel. Bedobta a fiúkat, volt kristályos csillámos. Szóval ezer féle verzió.

És most megnőttek. Lett egy igazán nagy hajas és öltöztetős és nagy fejét megtartó fazon.
És a ráadás amit még a Barbi is megirigyelhetne az az öltözékek részletgazdasága. A nagy babákhoz hozzá van párosítva pici párja is, így még az is gyarapodik. Több széria van itt gyors egymás utánba. Sajnos a mi boltjainkat az első elkerülte.  A téli verzió a kristály jött be hozzánk. Abból is egy hiányzik a polcokról.

De jobb lesz kicsomagolni. A meglepi az meglepi itt is. Bár nem akarják megmutatni hogy hogy is nézz ki valójában a baba, de sejtetik, hogy ne vegyünk kétszer ugyan azt.


A picurka itt nem meglepi.


Ha megszabadultunk mindenféle rögzítőktől és több méter celluxtól akkor a sejtés valóssá válik.


De előbb nyissuk ki a doboz jobb ajtaját és szabadítsuk ki a picurkát. Az űrtartalom itt is meg van töltve meglepi dobozokkal és zacsikkal.


Picurit még öltöztetni sem kell.


Van benne 2 doboz, 2 zacskó.


Egyes doboz, alias cipős doboz.


Kerek doboz tartozéka a kiegészítők. Mint fejhallgató, szemüveg, fülbevaló, öv, mobil és két ruhaujj.



A zacskók tartalma egy egy ruhadarabot rejt. Jelenleg egy szoknyát és egy stólát.


 És jöhet a nagy kiszabadítása. Találtam egy zöld nyilat, amihez szalag tartozott. ahogy ezt húzza az ember a doboz bal oldala körbe forog. És ezzel kinyillik.



Íme a nagy Dollie. Hatalmas szemek a nagy fejen. De még takar az öltöző ajtaja.


Ha azt is kinyitjuk, nem csak a test látható hanem még egy zacskó.


Hát ez egy táska. Méghozzá elsőre fura, hogy csak az eleje mintás. Lecsekkoltam, hogy sporolnak az anyaggal. Aztán rájöttem azért ilyen mert oda kell bepattintani a mobilt.



Az öltözőbe van tükör is. A baba meg egy húsos, combos, faros formás hölgyike.


A babán 3 fő szín dominál. Fekete, fehér, rózsaszín. Pont ezért a szemén lévő kék smink kicsit ütős.


Tartozékok közt van a baba állvány ami elég raffinált. Mert először csak egy rúd meg korong volt látható. Kerestem a derékfogót. Mire megfordítottam és láttam a nagy körbe egy kicsit. Leszedtem, ami alatt ott volt a derék fogó.


Összerakva így nézz ki. Van ülése is.


A baba az nem meztelen. Szinte mindhez van harisnya vagy zokni és vagy fehérnemű vagy a ruha alsó része. Az enyémen body van.


Hátul tépőzáras.


A harisnya szintén hátul egy nagyon sűrű szegővel van összevarrva, ami lehet szép is ha nem kergetne őrületbe az, hogy vastagsága miatt alig lehet rágyömöszölni a cipőjét.


Kézén a körmök lakkozottak és hegyesek. Nagyon puha hajlékonyak az ujjak. De sajnos a gyűrű helye teljesen át van fúrva a kézfejen.


A kétféle színű haj kétféle módon is van felvarrva. Egyik vízszintes a másik függőlege irányba. Viszont finom selymes tapintású.



A kézfej levehető, hogy fel tudjuk rá adni szűk ujjakat.


És felaggatjuk az összes kiegészítőt. Akkor se lát, se hall.


Így levesszük a szemcsit.


És a rejtély. Még nem jöttem rá mi ez a sok hópihe, de úgy nézz ki meg kell néznem egy videót minimum, hogy kiderüljön. Ha valaki netán tudja, megoszthatná velem.



2 megjegyzés:

Barbidou írta...

Nekem ugyan nincs egyetlen LOL babám sem, de érdekes nézni az ilyen kicsomagolásokat, találgatni, mi van a dobozban. Úgy látszik, a Mattel is irigyli a meglepetés-babák sikerét, mert láttam, hogy ők is piacra dobtak olyan Barbie-t, ami átlátszatlan dobozban van. Magát a babát valami festék borítja, és vízbe kell tenni, hogy leolvadjon róla és láthatóvá váljon az arca meg a bőre. Ezeknek a babáknak festett rövid haja van, de mellékelnek hozzá ruhát, parókát és kiegészítőket.

csevi írta...

Nem csak ez a henger baba van a Matteltől. Hanem van olyan Barbi is amihez a foglalkozás kiegészítők vannak dobozkába elrejtve.