2016. május 21., szombat

Íróasztal új oldala.

Dohányzás káros az egészségre. A cigidoboz serkent az ötletelésre. Lányaim teljesen ki voltak akadva, hogy mennyi cigis dobozt találtak.

Asha elképedve forgatja a dobozt. -Minek ez a káros szenvedély? - gondolta magában.


Lea viszont már rég bírtokba vette a dobozokat és megkezdte az átalakítást.
- Nézzd! Levágtam a dobozok elejét és visszaragasztottam a nyitó kupakot. Ki kell bélelni őket keményebb papírral, hogy tartós legyen. - mondta Lea
- Mi lesz belőle? - kérdezte Asha
- Fiókok.

- Nem is rossz gondolat. Mond ezek a kartonlapok azok amik kellenek a merevítéshez?


 - Igen. Azok lesznek a fiók oldalába rögzítőnek. Ezek tartják a visszahajtott tetejét is.


- Látod így kell ide berakni őket.


- Lea! Segíthetek megcsinálni az alját?
- Hát persze! Örülök is hogy segítesz mert már teljesen kinyuvadtam.
- Akkor készen is van mind a három fiók. Mi legyen velük?


- Tegyük egy kupacba öket. Holnap ki kell találni mire fogjuk ezeket használni. - mondta Lea
- Hogy-hogy? Még nem tudod mi lesz belőle?
- Háááát... volt egy elképzelés, de nem tudom a lányok mit szólnak majd hozzá. Tulajdon képen az emeletes ágy alá gondoltam egy asztalt. Szerinted? - Kérdezte Lea Asha-t
- Te ez nagyon jó ötlet! Holnap megbeszéljük a csajokkal jó? Aztán befejezzük.- Na jó én megyek aludni. Késő van már. Begörcsölt a nyakam. - dörzsölte a nyakát Lea
- Juj! Nekem meg a lábam zsibbadt el.


- Most jut eszembe! - kezdte Lea. Holnap nem leszek de még jó pár napig nem lehetek. Nélkülem kell megcsinálnotok az asztalt, már ha az lesz belőle. De ígérem mire visszajövök, hozok nektek egy meglepit jó?


- Voltaképpen csak azért nem leszek mert én még titok vagyok. Majd ha nyilvánosságra hozzák létezésemet akkor többet mutatkozok. Sziasztok!


Folyt. köv.

3 megjegyzés:

Lumos Maxima írta...

Oké, ez nagyon aranyos volt. :) Mivel magam is dohányzom, így még inkább mosolyogva olvastam a bejegyzést, és kíváncsian várom a folytatást! Az új, titkos lányhoz pedig gratulálok. :)

Vik írta...

A fiók nekem nem jutott eszembe, pedig én is elég sok cigisdobozt gyűjtöttem már... Nálunk kanapé és fotel lett belőlük és én a gyufás dobozokat vadásztam lelkesen fióknak. Viszont nekem fiók helyett most más ötlet ugrott be a dobozokról, lehet belőlük fürdőszoba szekrény... Világítással. Ha kész, megmutatom blogomban mire gondoltam. Gratulálok az új lányhoz, nagyon kedves arca van :)

Nőszirom írta...

Aranyos kis történet, imádom ezeket a babákat. Szerencsére nekem sikerült mind beszereznem, ez az ázsiai szépség különösen a kedvencemmé vált.