2016. január 1., péntek

Év kezdési innyencség

Először is minden kedves olvasónak

Boldog Új Évet!

És most jöjjön a tavalyról maradt bejegyzésem, amit nem volt még időm bedobni.

Gooliope Jellington az óriás lány

Hát igen, engem is ért meglepetés baba fronton karácsonykor. Ja már nem csak anyuci veszi magának. Az ajándékozótól nagy erőfeszítés volt, mert amúgy nem kedveli a színes gida babákat. Így aztán óriási volt a meglepetésem, mikor kicsomagoltam a az óriás bébimet. Szó szerint. A nálunk első példányként megjelenő átlagnál jóval nagyobb Monster High, Gooliope Jellington tette be hozzánk a dobozát.MH hasonszőrű lányaim közül hárman neki is estek a doboznak.


Csak Nefera kicsit türelmetlen, minek híján majd lezuhant a doboz tetejéről Franki.


Frankie-nak sikerült nem lezuhannia. Épp mászott lefelé de Nefera rá se rántott. Ment egyenesen Gooliope-hoz.Lagoona segít neki lejönnie.Végül a lányok megállították Neferát, mert féltek hogy kárt tesz az új lakóba.


De Gooliope nem sérült meg. Egyedül is kimászott. És szépen megköszönte a lányoknak, hogy kinyitották neki a dobozt. Ehhez viszont óriáslánynak le kellett térdelnie.

Ezek után beálltak egy csoportképre, hogy mások is láthassák az arányokat.


 De azért a leányzó tovább ment a bemutatkozásnál. Levetkőzött hogy lássuk mit is tud.
Elsőre kivasaltuk a haját, nem csípem a hullámait. Bevalljuk a színét se nagyon.


 És nézzük a nagy akrobatát.
Óriásbaba két újdonsággal rendelkezik, a térd-könyök hajlíthatósága és a comb-felkar forgatása.

A könyök ízületek jóvoltából a kicsike le tud ülni a sarkára és meg tudja fogni hátul a nyakát is.A mellkas rész jóvoltából dülöngél a felső test. A képeken a maximum van beállítva. Előre, hátra és oldalra.
A terpeszből csak ennyire futja, de spárgázni nagyon tud.Ami meg a lábát illeti van egy nagyon jó cipője, talán a méret miatt is de jól megáll a lábán. Persze néha egyensúlyozni kell, mert nagy a feje a leányzónak. Viszont elég kemény anyagból van a kicsikhez viszonyítva.

Végül a nagyasszonyka megkapta az első ruháját. Megpróbáltam szabásmintát készíteni róla, de ez most elbénázódott, mivel nem centiztem a babát hanem körbe rajzoltam, elbuktam az oldal vastagságokat. Még finomítjuk. A pólója rövid lett, gatyája túl bő. De van pizsije. Mehet aludni, de hová?? Nem fér senki ágyába.
2 megjegyzés:

Boróka írta...

Nagyon boldog új évet kívánok neked, és gratulálok a Nagylány babádhoz, szerintem gyönyörű! :-) Legjobban a pizsis kép tetszik, így látszik, hogy otthonára talált. Kíváncsi leszek majd az ágyára, ha esetleg csinálsz neki! :-)

Fricskamacska írta...

Wow, mekkora csajszi! Nagyon sok örömet és alkotós percet kívánunk vele :)