2015. június 15., hétfő

Nefera

A HM babáknak az a legjobb vonásuk, hogy másmilyen karakterenként a vonásuk. :) Viszont nekem egy dolog nem tetszik igazán, hogy annyira rémisztgetnek, hogy az aktuális karakter színes avagy pikkelyes vagy ki tudja még miféle lenyomatok, fülek, szarvak vannak rajta. Így aztán megörültem, hogy a nálunk lévő használt játékba kiraktak egy ember kinézetűt. Alias Nefera de Nile, Cleo testvére. Méghozzá majdnem újként. Ugyanis a haja nem volt kibontva még és a ruháján is ott volt a rögzítő gumi. És még egy dolognak megörültem vele kapcsolatban. A magassága. Nefere ugyanis a megszokott HM babákhoz viszonyítva jóval magasabb. De nézzük a leányzó fekvését.

Mondhatni elég zöldike a leányzó. Talán ha kiteszem a napra beérik. Szerintetek ezt a hajat kiszívná a nap? Nos a szája az mindenképpen menni fog. Fontolgatom itten az átalakítást.



.Itt a gumi ami tanúsítja a dísz baba voltam állapotát.


És most csupaszítás. Bevallom ilyen hülye ruhát sem láttam még babán. A fölső és alsó rész külön levehető de mégsem. Az a zöld keresztpánt össze van varrva mind kettővel.

Csajok vagyis tesók összehasonlítása. Nefera tényleg nagyobb és nem kicsit. És vaskosabb is. A normál méretű MH ruhák nem mennek fel rá. Jaj nekem új szabásminta kell.




Ülve már nem olyan szembetűnő a nagyság, de Nefera válla még így is feljebb van.


A kezük. Hát ez bizony nem kis különbség. Ugyan ez van a lábukra is. Cleó lábán lötyög a cipő, ami meglepett, mert így Neferára nem lehet más csajszi cipőjét ráadni.



De hogy hogy jönnek az arányok, még bevontam egy harmadik alanyt is. Jekyll-t vettem elő mert ő magas.



És ha már fiú, akkor legyen emberi. Ahogy Neferáról nézegettem a képeket találtam valamit.

Seth de Nile


Nos megdobhatna vele valaki, ha nem kell már.

6 megjegyzés:

martimez írta...

Nagyon szerencsés vagy , és úgy tudom ez a baba elég drága , legalábbis most. És látszik , hogy szinte érintetlen , új .A haja miatt nekem nem nagyon tetszik , nem csak a metál szálak és a szine miatt , de a Mickey egér fazonú bevarrás miatt sem , most nem esz meg a sárga irigység , csak hogy ilyen nagyszerű boltok vannak ott , azért igen
:D

csevi írta...

Ezt a babát már nem is lehet kapni. Csak használtba. Amit a hajáról írtál igaz, talán ha átsminkelem jobban elfogadható lesz. Az arany szálak nemsokára eltűnnek, mert az cérna és kipörög fésülés közbe majd elszakad. Ez a használt játék Angliából hozza a játékokat. Tényleg nagyon jók vannak itt.

martimez írta...

A boltokban már nem , ezért tudják az Ebay-n aranyárban adni , főleg az olyanokat , amiből nem is csináltak több változatot , mint a Cupid lány, pl.
A boltot nagyon sajnálom , hogy errefelé ilyen nincs , sajnos a meglévő játékboltok is bezártak , már csak az árúházakban lehet venni normális babát , ott is idényszerűen , ünnepek előtt. Még jó , hogy neten is lehet vásárolni .

Bambuc írta...

Hú, nagyon szép. Nekem tetszik, hogy ilyen magas. Igazi ritkaság mostanában és tényleg aranyárban mérik.
Itt sincs jó használt játékbolt, ezért járok át Vácra, de még olyan jóban nem vagyok az eladóval, hogy bármit is félretegyen nekem, sajnos:-(((

Gratulálok hozzá!

luna írta...

Találtam én is neten pár használt játék boltot, persze tőlem igen messze vannak, felénk meg nincs ilyen. :S

Neferát még akkor sikerült elkapnom, amikor bejött a boltokba, s talán ünnepek után le volt akciózva.

De C.A. Cupid lányt nem sikerült vennem, és nem is láttam itthon. :S

Ennyire még sosem néztem meg a méretbeli különbséget, de tényleg nagy.

Gratulálok a zsákmányhoz!! :)

csevi írta...

Van csókos szájú Cupidó lány is