2015. június 20., szombat

A hattyú halála

Hülye egy cím, de aki ragaszkodik az eredeti hattyúk tavához, annak e két arcú baba, a történet halála is. Az egyszervolt szériának elképesztő történetei vannak. Olvasom a babákhoz mellékelt történeteket, a polcokon lévő könyveket és csodálkozom, hogy mely korosztálynak is való ez. A nagyokhoz gagyinak tartom, a kicsikhez meg érthetetlennek. Nincsen köztes korosztály. Szóval a mi gyermekkori meséink, gyerekmeséket szültek. De miket? A romantikust összegyúrták a vagánnyal, a hercegnős világot egy gimi világgal, az álmokat a realitással. Szóval így állunk fehéren-feketén.
Amiképpen az új arc. Mondtam, hogy az EAH babákból csak egy van amit még be szeretnék szerezni. És ez Duchess Swan. No de kérem ez most melyik? A jó vagy a rossz? Az egyszer volt mese alapján ő előkelő és ezért meg is hal. (Mondjátok, ha egy gyereknek megtetszik ez a mesekarakter akkor leutánozza? Közveszélyes karakter.)
A baba bőrszíne alapján jó, fehérebb mint Hófehérkének, de lehet hogy csak a ruha és a fekete haj miatt láttni úgy. És itt megérkeztünk a rossz karakterhez. A mese karakter nagyon hasonlít a Swan című film ideológiájához, bár ott pont fordított a dilemma.

De lássuk a medvét vagyis a hattyút.

Fekete-fehér lilás beütéssel.



A haja csőbe húzva. Ezt majd kibogozzuk. Fésűt kérek!


Itt is egy önjáró harisnya. Pontosabban a lábformát tartó, akkor is ha levesszük.


És akkor nézzük az arculat váltásokat.
Kifésülve. A fehér beütéstől, egy őszülő milliárdos nőnek néz ki.


 Ebbe a fehérkébe is találunk egy lila tincset, ami szintén az "öregek" hajszíne.


Ám ha hátrafésüljük a haját akkor rögtön megfiatalodik.



A hajráfja mivel takarja a fehér foltot, a haj bevarrását ezért még fiatalabb.
Cerise után ő a második kedvenc.


1 megjegyzés:

Vik írta...

Szia! Hol is kezdjem? Újra felfedeztem az oldalad, már követő is lettem. Néhány nap alatt végignéztem az összes bejegyzésed és hát FANTASZTIKUS!!!! Nekem Fejetlen Test nagyon bejött. És szurkoltam, hogy találjon fejet magának. Azóta mi újság vele? Megtartotta a bőrszínét és a választott fejet? Imádom a kézműves babáidat, a ruhákat, amiket varrtál, mindent! A tavaszi/nyári nagytakarítással én is sokszor szenvedek, sok babám van és mindenkit megfürdetni nem egyszerű. A hajfűzésben már én is sok gyakorlatot szereztem, nekem is volt sok babám, akiknek a haja... Nem tetszett, maradjunk ennyiben. Némelyik olyan gubancos volt, hogy még forró vízzel, ollóval és hajszárítóval, öblítővel és semmivel sem volt menthető, és mikor ki akartam szedni, az is egy órás procedúra volt. Valakinek meg csak szimplán kihullott a haja, ezért fűztem át. Tök jó lett a magánklinika, a babanappali, imádom a bútoraidat is. Szóval nagyon tetszik a blogod, remélem még sokat olvashatok/tanulhatok Tőled! Jössz babatalálkozóra Aug 22-én? Remélem igen!