2015. május 25., hétfő

Piknik

Megkezdődtek a kerti és szabadtéri piknikezések. Pechemre pont akkor írom, mikor odakint esik.
Megint Froggy. De magyar változatban. Hogy miért? No ezen szoktam röhigcsélni magamban, hogy megnézem a videót, majd napok múlva nekiállok megcsinálni, és minő pech vagy szerencse, avagy kreativitás képesség, de nem ugyan olyan. Kezdjük azon, hogy nincsenek olyan mintás papírjaim, mint neki. Igaz nyomtattam párat, de szívrohamot kapok a festék fogyasztásától, plusz mivel nincs nyomtatóm, pénzbe kerül, nem kevésbe. Ezért festéssel pótoltam. Aztán bizonyos dolgokhoz olyan eszközök kellenek, ami a háztartásba nincs, tehát lejmoljuk. Vicc az egészbe, hogy csak 5 percre kell. (nejlon forrasztó) Továbbá sirám a hulladék osztályunk más formai megnyilvánulásának.

No kérem ím hol a szabadtéri asztal foglalás. Vagy inkább pad foglalás. Imádom! Azt is megmondom miért. Tökéletes tartása van így nem dől fel. Akkor sem ha ügyködsz rajta. Nem borul, amit beállítottál rajta az megmarad. Köszönhető ez az asztal lábazatának.A flekken sütő, ami nem maradhat ki egy grill party-n. És az elmaradhatatlanul sok szemét miatt került egy kuka is.


Van aki rendet rak no lám.


A szabadtéri program szentháromság kellékei. A többit vinni kell.


És lőn, hozta a lányom. Sztori nélkül csak a játéknak élve. Imádja ezeket. A zabpelyhes reggelizők, kiválóan megfelelnek a flekken kajáinak. Ha színbe is olyat akarunk mint a valóság csak le kell festeni. Nálunk ez kimaradt, mert folyton megesszük.


Csomagoltam némi zabpehely szendvicset. Sajnos pont nem látszik a kosárka tartalma.5 megjegyzés:

luna írta...

Nagyon - nagyon - nagyon jó lett minden!!!

A pad és a grillkocsi viszi a pálmát!! :)

Boróka írta...

Szerintem is szuper lett az egész!!

Márta írta...

Szuper élethű , először azt hittem igazi cuccok :)
Nagyon megy ez máe neked !

Márta írta...

Szuper élethű , először azt hittem igazi cuccok :)
Nagyon megy ez máe neked !

csevi írta...

Kösz lányok igyekszem.