2015. május 8., péntek

Gurulunk tovább

Megpróbálkoztam a másik típusú kerekesszékkel is. Hátha pontosabban eltalálom a méretét. És lőn ez már jobban passzol az átlagos ma kapható divat baba méretekhez. Bár ennek is megvan a maga hibája. És ilyenkor tudok sopánkodni azon, hogy ez az ország mért ilyen szegényes választékkal bír. Még az újrahasznosítás terén is. A szék karfája és fogója egy vállfa mint az eredetinél, csak más a formája. Ám olyan sima a felülete, hogy minden ragasztót letaszít magáról. Lehet, hogy a következőt végül a két szék kombinációjából hozom össze.


Jelenleg Apple kapta meg a széket. Mivel lányom birtokolni akarta. A csajszi ráadásul éhes is, és ezért utána nézett valami haminak. De csak egy automatát ért tetten. Ami szórja magából az egészségtelen chipseket. De hát néha azt is megkívánja az ember lánya. :) No nézzük a választékot.
Elég vegyes. Még táblacsoki is található. Apple-nak jó lesz a magyar változat is.






 Aki kellékként szeretne chipses zacskót gyártani, az vágja ki a reklám újságból a kiválasztottat. Majd ragassza fel egy papírra. Aljánál fogva hajtsa félbe és megint vágja ki a formát. Majd az egészet cellux-al ragassza le, hogy az oldalakat össze ragassza. Tetején nyílást hagyunk kitömjük, és leragasztjuk a tetejét is. Vagy ha fogyasztható chips utánzat kell akkor nyitva marad, a teteje, sárga papírból meg lyukasztóval elkészítjük a krumplikat.

Nincsenek megjegyzések: