2015. április 18., szombat

Blog ajánló

Minek után most folyton bútorozok, meg kellékezek, beavatást nyerhettek az "múzsám"-ból. A blog írója rettentő jó fantáziával rendelkezik. Egész baba világot rakott már össze, kiegészítőkkel, babák jelleméhez passzoló szobákkal, berendezésekkel. Nem igazán szoktam lógni a You tube-on, de ott találtam rá és általa a honlapjára.

http://myfroggystuff.blogspot.hu/search?updated-max=2015-01-25T01:27:00-08:00&max-results=4

Ez itt az ő "logó" -ja

Rengeteg videó található az elkészítési menetekről, ami azért is jó, mert újra felhasznál. Tehát ötletet ad miből mit lehet kihozni.

És nem irigy a szerző, mert rengeteg miniatűr nyomtatni valót is add hozzá, ha meg akarsz belőle valósítani valamit. Olyanok, mint kávés zacskók, tea filter, zabpelyhes dobozok, tapéták, faminták, mini pénz, kórházi grafikonok, kijelzők, könyv borítók. Szóval ezer más apróság baba méretbe.

És nem csak baba kellékes, hanem baba átalakítás is van nála. Szóval igazi babás.

Mivel olyan jó nézegetni az ötleteit, lányomnak is feltűnt, és megint kiválasztott valamit, Jelenleg egy suli udvart. Úgyhogy nemsokára jelentkezem vele. Már most leszögezem megint emlékezetből dolgozom és nem pont olyan lesz. Elvégre figyelembe kell venni bizonyos sajátos igényeket. De ez még nem volt baj. Viszont végre a lányom is velem csinálja. :)

2 megjegyzés:

luna írta...

Imádom Froggy-t, nagyon jó ötletei vannak, eszméletlen klassz dolgokat alkot. Minden nap csekkolom a videóit. :)

Nagy kedvencem a Faház, egyszer szeretném megvalósítani.
https://www.youtube.com/watch?v=Om75vceyOQo

luna írta...

Most látom, hogy a régi blogom fent van az oldaladon. :)
3éve, hogy nem írtam semmit.
Újra nyitottam itt:
http://lunasdollhouse.blogspot.hu/

Még nem nagyon tettem fel posztokat, de tervben van. :)

Kellemes hétvégét!! :)