2015. április 28., kedd

Bébi mese avagy a mesehősök gyereklányként

Mindig is tetszettek a hercegnős mesehősök gyerekként. Bár ezeknek a figuráival csak az utolsó animációs figuráknál találkozunk, mint Merida meg Jégvarázs, gondolom a többi hercegnő sem maradhatott ki az árú dömping keresletéből. Ám bármilyen aranyosak is voltak a nagy méret túlzás lett volna nekem. Aztán rátaláltam picibe is. Méghozzá tavaly. Egy dolog zavart csak, hogy nem tudtam az árát (tesco) mert nem volt kiírva. Vittem az árleolvasóhoz és kidobta a következőt: ilyen árú nem létezik. Ez érdekes. Ott volt a kezembe de nem létezik azért mert nincs ára. Vittem a vevő szolgálatra. Készségesen álltak rendelkezésemre, hogy beárazzák. 20 perc után közölték, az árú nem eladó, mert nem létezik a nyilvántartásukba. Puff. Fél év után már létező árú lett. Nem hagytam ott most a szerencsémet. Így hazajöhetett velem a kis Merida. Nem volt sok választásom, mert a többi szőke, plusz Ariel vöröse meg nem tetszett.


 Az elmaradhatatlan maci. Meg kell mondjam ezt imádom olyan édes pofija van. A kisebbik az a legóból van. Abba 3 db. van mint a mesébe.


 Egyszerű kis test színes bugyival.


Na és itt jön a rémálom. Merida haja loknis volt. Nincs olyan baba fej amit én nem fésülök ki elsőre. Nos mire végeztem e művelettel több volt a haj, mint a baba. Ezért kivasaltattam.


A vasalás forró vizes fürdő, vagyis a fejét a felforrt vízbe mártom, onnan kivéve máris egyenesre fésülöm. Jelenleg ennyire sikerült most kiegyenesíteni, de így meg hosszú lett a haja.


Végöl úgy döntöttem levágom. Így kaptam egy modern kislány figurát. Méghozzá kellően vagányt. Már csak a ruha kell hozzá. Az eredeti ugyanis szűk. Se fel, se le nem lehet ráadni erőlködés nélkül.


1 megjegyzés:

Bambuc írta...

Jaj, de helyes lett ilyen kis hajjal!

Tök jó, hogy "kivasaltad" a haját.

Majd nézelődöm én is a Tecoban;-)