2015. január 18., vasárnap

Összegabalyodva

Hát az úgy kezdődött, hogy tavaly nekifogtam EAH Hunter- nek pulcsit kötni. Aztán jött a nyár és valahogy nem ment a munka. Olyan érzésem volt vele, hogy ezt télen kell kötni. Aztán megjött a hideg és folytattam. Igen ám de alig van időm. Nagyobb részét a játszóházba kötögettem, amíg a gyerek ugrált. És még mindig nem vagyok kész, mert betorpant piroska lánya és neki elkezdtem egy kék pulcsit. Pechemre úgy hagytam abba, hogy már nem is tudom, milyen részét kötöttem meg. Többnyire hátával kezdek. És hogy ez is miért lett letéve? Mert közbe elszabadult a gondolatom, hogy miért nem próbálkozom én a szövéssel, mikor az jobban megy nekem mint a kötés. a fonal az fonal. Így elkezdtem egy szövést, amiből kabátka lesz, remélem jövő hétre befejezem. Ám, most az én gondolataim, tombolnak, észbe jutott, hogy mért nem madzagszövővel készítem a kabátot vászon szövésbe, mert hogy úgy gyorsabb. És belefogtam abba is. Úgy hogy most van 4 féle munkám, kapkodom a fejemet melyiket fejezzem be előbb, de egyenlőre semminek nem látom a végét. Varrni sokkal könnyebb. Nekem.



Ez lenne Hunter pulcsija a zöld-sárga, és Cerise kék kardigánja.


Ez a szőtt kabátka. Hogy kire lesz jó nem tudom, mert nem személyesen választott babára készül, hanem csak próba. Ha kész akkor fogom tudni kire jó a mérete.


A fehér ugyan azt a szerepet jásza mint a piros, csak csak más a szövés mintája. 


1 megjegyzés:

Bambuc írta...

Hát nálam hegyekben állnának a soha be nem fejezett pulcsik ha kiraknám őket az asztalra.
Kíváncsi leszek milyen kabát lesz a most szövött anyagból. Nekem a kötés gyorsabban megy, bár szőni is szeretek. Az a zöld szín nagyon szép.