2014. december 28., vasárnap

Év búcsúztató

Mielőtt lezárnám ezt az évet, még szeretnék bemutatni valamit, amit még sikerült idén befejezni. Ez egy origami táska, színes újságból. Belinkelem ide a videót, mert ezekhez, jobb a vizuális bemutatás mint az elmondás. Türelem kell hozzá nem kevés, mivel elég monoton. Mint a hajtogatás, meg a varrás. De megéri! Jelenleg én egy neszesszer mérettel próbálkoztam. De még fogok csinálni nagyobba mert nagyon élvezem ám az origami egyes fajtáit.

Ez egy Avon katalógus. A papír lényege, hogy nagyon vékony legyen, mivel még be van vonva öntapadós fóliával is - vízállóság - ezért azzal együtt már vastagabb lesz. Én széles celluxot használtam.






 


Mivel én a videó után csináltam,az enyém is mágnes zárral záróik, de az ilyen pici mérethez jobb megoldás a cipzár, mert egyetlen figyelmetlenség és minden kipotyog belőle.



És amit még írni akarok... Nem tudom, ki hogy vette észre, de szeptember óta, mintha senkinek nem lenne ideje semmire. Nem csak én  nem haladok a munkáimmal, de kedvenc blogjaim olvastán is azt látom, kevesebb idő jut másoknak is a kedvtelésükre. Ettől egy kicsit szomorú vagyok, hiszen ha már az ember fáradt, jól esik csemegézni mások írását, alkotását, örömét olvasni. Pont ezért azt kívánom mindenkinek új év, új lendület.  Én megpróbálom hozzá tartani magamat, hozva a régi formámat. Persze ez nem követelmény, hiszen sok minden fontosabb dolog is van, mint egy blogírás. De azért mindenkinek jól esik egy kikapcsolódás. Ezt muszáj volt megfogalmaznom, mert annyira látványos jelentségről van szó.

Ez úton kívánok minden kedves Olvasómnak

Boldog Új Évet!

 


2 megjegyzés:

Bambuc írta...

Igazad van, jövőre gyakrabban írok én is, most tényleg kevés idő jutott rá!

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Névtelen írta...

Eddig csak olvastalak, de most boldog új évet kívánok én is :)