2014. november 10., hétfő

Zúg baba

Olyanról már hallottunk hogy zúg ívó, meg zúg evő, de hogy zúg baba, az most és itt újdonság. A lényege az, hogy dugdosom, nehogy meglássák. Nagyon nem bírtam ki. Most itt karácsony előtt beterítette a polcokat az Ever After Hígh őrület. Először a másik fiú babát néztem ki magamnak az előkelők Dexter Charming, aztán feltűnt piroska lánya Cerise Hood, és elvesztem. Frufrus leányzó! És minő szerencse olyat találtam, amibe alig volt fehér tincs. Nem bírtam otthagyni. Jött velem haza. És hogy miért kell dugdosni? Mert... családunk legkisebb oszlopa Monster High őrülté vált. Bezony. Kapott egy DVD filmet és most fejibe vette, hogy ő begyűjti a szereplőket. Mivel karácsonyra is azt kért, megvettem neki a kedvencét, a ritka példány 13 kívánság Gigi Grant-ját. Azt is dugdosom. :) Közbe meg sikerült kizsarolni egy másik példányt és zsebiből megvett egy Cawleen Wolf-ot. Innentől kezdve nincs több baba. Erre az évre biztos nem lesz.
Ím hol a leányzó példánya.


Tök véletlenül jött ki ez a klasszikus felállás, hogy farkaslány, meg piroska lánya. Értelem szerű, hogy farkaslány kimereszti körmeit piroskára.



Ám piroska nem csípi most a humort, vagyis a horrort, mert mérges farkacskára, hogy miatta nem lehet rivalda fényben. Ezért hirtelen megfordul és torkának ugrik.


Végül piroska lánya letett az öldöklésről, mert belátta, hogy nem a farkaslány tehet a helyzetről. Így leültek az erdő szélén csevegni. Bevallotta farkaslánynak, hogy ő azért piros köpenykedik, mert rejtegeti a farkas füleit.


No de nézzük Cerise Hood

Itt még a mesekönyv dobozban.

Majd kicsomagolva teljes díszben. Köpenyét leszámítva egész jó szerelésbe van. 


A köpenye az kész rejtély előttem. Elöl a műanyag lánc imitáció fixre oda volt varrva. Vagyis nem levehető a ruhadarab, miközben az összes többi ruha igen. Aztán a kapucnit az ember a fejére borítja, hogy ne fázzon a feje vagy esőbe ne ázzon el. Ám itt lyukat beszéltek bele a tervezők és kilógatták rajta a nagy hajkölteményt.


No most már vetkőzhet a leányzó.


Köpeny nélkül vonzóbb jelentség

De itt minibe már nagyon nőcis




 Ugye milyen bájos?

1 megjegyzés:

Bambuc írta...

Hát, nagyon helyesek, ilyeneket én is szívesen elbújtatnék a lakásban:-)))

A kislányom Skelitát szeretne, de egyelőre ellenállok, nehogy rossz álmai legyenek tőle.