2014. november 15., szombat

BBI Cy Girl

Mint már említettem az új lányaimat egyesével be fogom mutatni. Így elsőre az egyik legizgalmasabb modellt veszem elő. A vörös démont. Látványos nő. Amint a lenti kép mutatja hihetetlenül aprólékos a csajszi. Nem azért mert szétszedtem, hanem mert ha jól megnézzük sok ponton mozog. A felkar, a comb, a boka felső része külön külön is forog. Kéz és lábfej levehetők az öltözködésnél. És a legcukibb részlete a bögyöcske ami változtatható méretű. Amúgy nőies nagyon. Kerek idomok, nem a szokásos baba testtel rendelkezik.


Nagy bögy.

Kis bögy.

Nagyon jól pózoltatható. Bár a lábát nem tudja hátra hajlítani a popsi vonala miatt. Ettől függetlenül, hajlékony csajszi.



Eztán, már csak felöltöztetni kellett. Mivel jelenleg nem rendelkezem bő idővel, most csak a meglévő rucikat próbáltam rá. Kíváncsi voltam, mely szabásminták jók a meglévőkből és miket kell változtatni. Mivel testmagassága kisebb egy Barbinál is. A felhozatal így nézz ki: fekete felső Pullip, mellbe szűk, de rugalmas anyagból pont jó.Dzseki az Moxie Teenz leányzóé. Nadrág My Scene, ez elvileg jó lehetne, de csípőnadrágként funkciónál, ami itt nem kifizetődő mivel pont beesik a baba has és comb kapcsolódási vonalába, így irtó előnytelen.



Végül a nadrágot lecseréltük egy Barbi farmerra. Ez meg derékba épp hogy begombolódott. Végül is eljutottunk odáig, hogy teljesen új ruhatár kell a hölgyeménynek.


 Egyetlen egy bánatom van, hogy a leányzó jobb kézfeje fegyverfogáshoz van alakítva. És nekem folyton az is jut eszembe róla, hogy fegyvert fog és ez olyan nőietlen. Lassan kezdem megszokni a fejét. Már csak jól kell fodrászolni és egész nőies tud lenni.



Nincsenek megjegyzések: