2014. november 1., szombat

Akcióba

Ideje lesz írni. Főleg, hogy van is miről. Ez az aprócska hét némileg segített a haladásba, ami a munkáimat illeti. Csak a blog írásába nem. Így most össze szedem magam levakarom a szememet a tévéről és írok.

Kezdjük azzal, vendégségbe voltam. És úgy látszik előre jött a karácsony. És micsoda csomagba! 8 test, 6 fej. Tele újdonsággal. A lista így áll : Barbie, Hasbro action figura, BBI Cy Girl, Triad toys alpha, és van egy beazonosíthatatlan Dragon models. Mikor hazahurcoltam a figurákat, nekiestem kibányászni, mi micsoda és hogy nézz ki az eredetije. Ugyanis amiket kaptam az mind csupaszka volt. Viszont olyan izgalmakat kínáltak, hogy még megírni is hosszú lesz. De nézzük a felhozatalt:


 Kezdjük jobbról. A két Barbie Basics modelek. A hirtelen szőke a bikinis széria egyik tagja, a másik a Statue of liberty baba.


 Eredetileg így néznek ki a saját ruháikba.





A következő baba, nos így csupaszon nem biztos, hogy felismerhető egyeseknek. Nekem se volt az első látásra ismerős, mert valami barbi mese szereplőnek néztem hirtelen. De mikor kézbe vettem és jól megnéztem, hát bizony beugrott kéne egy új szemüveg. Mert tisztán felismerhető, hogy ő nem más mint Star Wars -ból Leila hercegnő. A baba maga egyszerű, haja fix. Bár ha letekerném az kb. úgy nézne ki, mint 3-4 méteres hajat húzna maga után az illető.


 Nos búvárkodásom során megtaláltam ehhez az archoz gyártott ruhákat. Úgy döntöttem, hogy eredeti jelmezével jövök. Csak, hát kiderült amit én szeretek a filmbeli ruhából (az első rész fehér hosszú ruhája) azt nem ezzel a hajkoronával viselte. Ami meg itt látható fehér ruha az meg nem tetszik, mert nem olyan az esése mint az eredetinek.


 A következő baba a Hasbro-tól van G.I. Jane. Hát mit mondjak... az összes baba közül ő itt a legcsúfibb nekem. Nem tudok megbarátkozni az arca keménységével, a festett fix hajával. Utána búvárkodtam ennek is, csak egy pilótás kivitelbe leltem föl. Annak más a sminkje halványabb. Ráadásul órmotlanul pufók ebbe a szerelésbe. Neki majd kitalálok valami egyedi gúnyát.



Ha már van nő van fiú is. G.I. Joe. Sajnos a fiúról nem találtam semmi segítséget ezidáig. Biztos katona, komadós kiszerelésbe van. Viszont érdekes, hogy kisebb mint a nő. Egész jó képűnek mondható. Izmos test, bár alul már lehagyták a részleteket. Ami legjobban tetszik rajta az a nyaka mozgása és a kezei. Mozgatható ujjai vannak. De az majd egy másik blog bejegyzésbe lesz.


És most következzék a számomra újdonságként debütáló három grácia. Bár bögyösek, karcsúak, az fejük nélkülözi a nőies vonásokat. Állítólag ezek egy ilyen típusú kemény nők. Nos a barna a Triad Toys Alpha. Róla sikerült búvárkodni egy eredetit. Nos legnagyobb megrökönyödésemre csak dresszes fotókat találtam. Úgy látom ezek valami body building fazonok.

A vörös hajú a BBI Cy Girl. Nos neki már nőiesebbek a vonásai, bár a feje hosszúkás, ettől olyan kemény vonást kap. Ő az idomai miatt dögös nő szerepkörbe jutott a vad motorosoktól.

A legszélső nösziről nem találtam semmit. Ami rá van írva az Dragon Models. Ha a keresőbe beírom, kidob egy rakás tűzokádót aminek semmi köze a a figurához. Majd még guberálunk.



Ezek a lányok egyébként extrém mozgásúak, bár még nem haladják meg az igazi BJD-t, de közelít. Így pózoltatásra nagyon jók.


És itt a végén álljon végezetül egy pár lefejezett fej. A testük ködbe veszett. A babák eredeti tulajdonosa állítólag a fejeket cserélgette. Így a meglévőkhöz kell kukáznom egypár testet. Mivel idehaza kevés a felhozatal a válogatáshoz, valószínűleg barbi testek lesznek az áldozatok. Feltéve, hogy a nyakuk passzol. Mert ezek a fejek bár kisebbek mint a barbik, a nyakuk vaskosabb.Pont ezek közt vannak a nőiesebb vonásúak.


Egyenlőre itt a vége. Majd még egyesével is bemutatásra kerülnek a részletek miatt.

7 megjegyzés:

Hegemony77 írta...

Örülök, hogy tetszenek a babák, látom Nálad jó helyük lesz!

Bambuc írta...

Megáll az eszem! Micsoda nők! Gratulálok! Szupernők, imádom!

Gondolkozom, kinél láttam sok ilyet, de most nem ugrik be. Majd utánanézek.

martimez írta...

Nem a City Shopper család , mert azoknak + szempillájuk is van...
megtaláltam, de sajnos csak pucéron, szerintem ez az :
http://www.ebay.com/itm/221590755285?_trksid=p2055119.m1438.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

martimez írta...

Már küldtem egy megjegyzést ...az ezek szerint elszállt , hogy nem LBD a sötétebb hajú Barbie , és akkor még azt gondoltam, hogy a soppingolósok közül való...de enm . Majd szólok, ha meglesz :)

martimez írta...

Szerintem Ő az :
http://www.pinterest.com/pin/398639004487101690/
"Statue of Liberty"...nem ?
Nagyon szép baba !!!

csevi írta...

Igazad van Martimez, ez ez liberty baba. Ki is cseréltem a képet. Te jó ég hogy fogom én ezt a ruhát megvarrni???

Hegemony77 írta...

Bambuc: nálam láttad! :)