2014. február 28., péntek

Lányom szerzeményei

Jelenleg most lánykám gyűjteménye gyarapodott. Nemrég kapott egy babát külföldi útról. A rokon aki vette csak azt látta itthon tele vagyunk Barbie babákkal, így gyarapította a gyűjteményt a legkisebbel. Bevallom, csalódott voltam mert ha már valaki külföldön jár akkor jöhetett volna olyan, amit idehaza nem lehet kapni. De nem várható el ilyesmi olyantól,  aki nem mozog a gyűjtők világába. Ettől függetlenül a baba csodaszép. Chelsea itt egy dögös nőci, semmi gyermeki bájjal. Erről eszembe jut a gyerek szépségverseny, ahol felnőtt nőnek vannak sminkelve a gyerekek. Nos ez a baba is olyan.



A másik baba az egy macska valójában. Na akkor melyik kategóriába is tartozik? MH. Nem vagyok éppen egy MH fan, (ha benézek a vitrinbe van belőle 4 példány, hahaha), de lehet köztük találni egész jókat is. Ez a macska nő név szerint Catrine Demew a vér lánya. (megőrülök, milyen fantázia nevek meg rokonság kapcsolatok vannak) Fehér bőr, lila haj. Válig érő hajjal jobban tetszene.Egész kedves pofija van. Olyan cicás. A farkincája nem leszedhető. A fülét még nem próbáltam. Elvégre új. Meg nem is az enyém. :)



Egy MH még tetszik nekem a sárkány lány. De nem vagyok hajlandó megvenni. Ha baba, akkor legyen köze a babákhoz. Márpedig egy dolog nem teszi vonzóvá nekem ezeket a babákat. A színes bőrük. A farkas lány elmegy mert barna bőrű (ez nincs meg) a Cleó normál bőr (ne a puhaságot nézzétek) Csontvázlány fehér, mert az is normális, Jekyll normál színű. Egyetlen egy téves színes bőrű van az szürke Frankie. Ezért nem vagyok hajlandó megvenni az aranybőrű sárkányt. Pedig nagyon helyes pofija van, de ezt még kihipózni sem lehet. A rücskös sárkánypikkelyről nem is beszélve. Azért a kínaiak nem ilyen sárgák.



1 megjegyzés:

martimez írta...

Nekünk is van egy Catrine Demew (egy régebbi sorozat )...a mi farkunk kiszedhető :)