2014. február 2., vasárnap

Harisnya

Nem kék. Színben most csak egy közönséges. Barna. Ezt még egy férfi is hajlandó felvenni, ha épp ez a divat. Megjegyzem a ma férfija nem fog a divat kedvéért harisnyába bújni. De ki mondta, hogy mai divatot teremtek. Amúgy meg nem férfi hordja, csak egy annak minősítésére készülő babám. A harisnya a végből született, hogy láthatóvá tegyék az idomait. (jelzem a golyós csapágyakat) De, hogy ne kelljen olyan fehérneműsen járkálnia, még ráadtam az épp elkészült bugyogóját. Még nincs kitömve.  A térdeplős beállítás, nem lefejezéshez készült. Bár abban az időben a bakót már használták, de nincs kedvem paradicsomlével össze kenni. De egy ima padot összehozok a kedvéért.

És ha már harisnya, akkor egy plusz példány Pullip babának is készült. Ott még fejlesztenem kell az orr részt, mert csúcsosra sikeredett. Mivel ez nem macskanadrág, még kapott egy cső szoknyát. Erről eszembe jut a leánykori cső szoknyám. Fekete volt hátul hasítékba aranyfogú cipzár. Utáltam.. De divat volt. Hordtam, s seggemig felkúszott, folyton forgott. Most már csak örülhetek, hogy nincs olyan alakom, hogy jól állna nekem ha viselném. :) Kaelle babának viszont nem lesz ilyen gondja.



Pullip babát fotózás előtt még össze kellett raknom. Jó hajlékony teste van és vele jár, hogy nyeklik-nyaklik. Sajnos a fejét is nehezen tartja meg, ha nincs egyensúlyba a testével. Ezért vagyok kénytelen talpazatra tenni.



2 megjegyzés:

Lisztina írta...

Csevikém nagyon jó! :)
De hidd el a mai "kispasik" simán felveszik a harisnyát ha az a divat :S

Hegemony77 írta...

Nagyon csinos az a szoknya is!