2014. január 18., szombat

Alexis?

Bizony ez egy jó kérdés. Nemrég felfedeztem egy csupasz babát a vaterán. Se ruhája se cipője, de még fésülhető haja sem volt. De kopasz sem volt. Először azt hittem Moxie teenz babára leltem. Mivel csak ezt láttam kopaszon, így. Ám mikor felvettem a kapcsolatot az eladóval, kiderült Lív babáról van szó. Rákerestem és tényleg. Moxie-nak kerek a feje. Lívnek viszont hosszúkásabb az arca. Végül is lényegtelen, mert egyik típusú baba sem volt meg eddig. Hát most lecsaptam a Lív-re. Ám ki kellett derítenem mi az eredeti neve. A képeket nézegetve Alexis lehet az. Még felmerült Daniela is, de neki világosabb a "bőre".
Nagyon örülök ennek a babának. Nem csak az arca, üveg szeme, hanem főleg a térde mozgathatósága tetszett meg a legjobban és hogy rövid hajú. Érdekes módon ez a baba így jobban tetszik mint parókával. Rápróbáltam egy kis műhajat és nem épp szép látvány. Igaz nem is a saját parókája. Amúgy még meg kell néznem, hogy az MH összerakós figurákban létező paróka jó e az ő fejére. Ha valakinek volt már ilyen kísérlete szóljon. Olyan vagány ez a csaj, hogy valami jó kis bőrszerkót kell rá varrni.





4 megjegyzés:

martimez írta...

Én először egy szőke Liv parókát vettem a MH-nak , de nem illett a fejükre, bár a nagyság kb jó lenne, de van egy "dugószerűség"ami belemegy a "koponyába, na az a L-nél kör átmérőjű a MH-nál meg lapos széles. Esetleg ha levágnám, de akkor meg elmozdulna...közben nekem is lett egy szőke Liv babám, szerintem én is attól a nőcitől vettem (Vatera ), mert neki még maradt egy barna hajúja. :)az enyémnek sem volt haja az eladónál....de nekem sem tetszik annyira parókában, ezért nem is mutattam.

Fricskamacska írta...

Gratulálok, Ő egy Alexis, nekem is van egy :) És valahogy tényleg jobban áll neki a rövid haj :)

csevi írta...

Hurrá! Akkor megvan a neve!

Martimez! Szerintem a parókának a rögzítőjét faragd át. Mivel műanyag sniccerrel könnyű vágni. Ha meg kicsi akkor a lyukba helyezzél éket fogpiszkálóból.

Hegemony77 írta...

Csinos, tetszik a "rövid haja"!