2013. november 17., vasárnap

Egyen holmi?

Nyilván meghibbantam. Olyan jó anyagok hullottak le mostanában, hogy muszáj volt valamit varrni belőlük. Így születtek meg a nyárt idéző buggyos gatyók. Három különböző szín, két méret. Mármint szabászatilag kettő. A kicsi alapja a Bratz baba (pont ő nem kapott) és Moxie és  Dal baba kapták, a nagy pedig a mangáké. A lila hajúnak nincs igazából ruhája csak egy selyem pizsije ezért ő adta az alapot. Ám felpróbáltuk Steffi  és My Scene méretekre is az utóbbira pont jó, az előbbire lötyögős. Ám nem igazán volt aktuális felsőm hozzájuk így gyorsan összekaptam pár pólót az egyszínűekből. Kék, fehér, rövid, hosszabb, paszpól nyakú, sima és egy befejezetlen. Az a Dal babáé. Egyszerűen kiverte a biztosítékot, hogy olyan miniatűr és alig bírom begyömöszölni a gép alá. Kéne szólni a varrógépgyártóknak, hogy adjanak méretarányos gépeket, pici talpal, hogy alájuk férjünk. Be kell valljam hogy a nadrág derekát is utolsónak rolniztam, így agylövésem lett mire befejeztem a derék körbevarrást.




Egy kis újdonság. Steffi hosszú haja nem tetszett mert olyan merev, ezért fodrászhoz küldtem. Nem igazán látni rövid hajú baba lányokat. Hát ezt most jól megnyirbáltam. Kár hogy ez a mű haj nem úgy viselkedik mint az emberi, mert akkor már tüskésre nyírtam volna.



1 megjegyzés:

Nőszirom írta...

Nagyon csodálom, hogy ezeket a picurikat megalkotod a varrógépen. El sem tudom képzelni, hogyan fér a talp alá. A pólók is szuperek lettek, hátul mivel rögzítetted őket?