2013. november 2., szombat

Apa

Ugye bárt tudjuk, ahol lány gyermek van ott felüti a fejét a baba. Igen ám, de jár hozzá panasz áradat is. Férfi oldalról. Pontosabban Apai oldalról. Miszerint nincs igazság, mert a babák döntő többségben lányok. Való igaz. Mikor még gyerek voltam vagy úgy 8-10 éves, valaki mondta van neki fiú babája. Hát nem hittem el hazugnak neveztem. Aztán megmutatta. És lőn fütyis baba. Mivel Apa is kezd kiakadni a rengeteg lány babákon, hát találtam egy meggyőzőbb dolgot. Történetesen, ha van valamelyik babatípusból fiú, úgy azt beszerzem. Nálunk meglehetősen kevés a fiú. Kent, Taeyang, monster high, továbbá csak az én általam készült babák közt lelhetünk még fiúkat kb. olyan 10-et. Így döntés született. Mivel nagy kedvencelője vagyok a Bratz típusnak és a csajok is vannak 4-en, hát lőn kerestem egy fiút. Az apródon találtam őt. (legyőztem félelmemet tettem egy próbát a nettes vásárlással) Jóképű a srác. De jött vele egy lány is, aki pici volt (bratz kids), de vele lett együtt a család. Íme:

Ugye tudjuk, hogy a csajok mindig oda vannak azért a srácért aki képes gyerekkel bánni. A hír hallatán hogy új lakó érkezik már sorjáztak is ki a csajok. Bratz catz oda volt a pici lányért, máris ölbe is kapta. A másik két lány viszont két tűz közé fogták a fiút (jaj nincs neve) Majd kiderül kit válasz az úrfi. Majd kipakolt bőröndjéből. Meg kell mondani nem kevés ruha érkezett vele. Pólók, pulóver, mellény sapkák, és egy rakás gatya.

A belépő

Szőke ciklon viszont nagyon simulékony lett. (kivételesen azért mert nem bír megállni a lábán, így a fiúra támasztottam)

Pici ciklon vagyis mától Piciklon.

Az új babysitter

Barnában

Ez a mellény elég sálé nincs tartása.

Ezt már nem bírtam föladni rá.

A frizurája igen érdekesen van megoldva, olyan mintha padlószőnyeggel borították volna és csak elöl fejtetőn van haj.

Khm... izmos egy srác. De ebbe a táblacsoki hasba nem harapok bele. Sajnálom a fogamat.

3 megjegyzés:

Mamis írta...

:)

Hegemony77 írta...

Helyes! Kíváncsi vagyok ki lesz a győztes barátnő!

Bambuc írta...

Csevi, van egy Moxie Girlz babám, és nem találok neki cipőt, mert nincs lábfeje. A Bratz babákra való cipő jó nekik?