2017. augusztus 26., szombat

Enchantimal

Kicsit felfrissültem. Miközben iskolafelszerelést nézegettünk a játékshop oldalain, leányzóm kíváncsi volt az újdonságokra. És lőn. Alig mertem hinni a szememnek. Enchantimal állatos babák. Igazi cukik. Hát törtem a fejemet melyik legyen az első mert annyira édesek. Van itt minden nyuszi, bárány, páva, majom, szarvas, borz, róka, koala. Nálunk jelenleg ezek vannak. Gondolom majd bővítik a kínálatot mert van még maci, flamingó, bagoly, panda.

Dillemámba most bari győzött: vagyis Lorna Lamb. És perce haza jött velünk a páva is alias Patter Peacock. Az utóbbi a lányomé így nem kerül kibontásra.




Ez a bárány lány nagyon cuki ezzel a hatalmas hajával. Még a fogása is nagyon kellemes. A rózsaszín fülecskéje kilóg a hajzatból. Igen ám, de a hajméret miatt a fül, aránytalanul hosszú. Egy barikának nincs is ekkora. 






Ruhája félig festett, félig levehető. Cipőcskéje bárány fejet formáz.



A kicsi bari az igen csálé hajzatot kapott. Mivel egy pontból jön ki az egész. Végül színtelen gumival legumiztam így már pofás lett a kicsike.




Ha már a műhelybe fotózunk, akkor helyezzük kényelembe magunkat és nézzünk tévét, ami nem is olyan régen készült el. A retró jegyében. Ohh, Olaf integet a tévéből. :D





Nincsenek megjegyzések: