2017. július 4., kedd

Meglepik.

Nem tudom ki hogy van vele, én már rég nem szeretem a meglepetéseket. De a játék az játék. És ha még listánk is van róla, hogy minden darabja cuki lehet csak akkor nem is olyan rossz a meglepetés. Történetesen a gyűjthető meglepi csomagokra gondolok. Néztem videókat is, mi minden van, és csak szívni tudom a fogamat, hogy mennyi minden nem jut el ebbe az országba. Gondoltam indítok egy felfedező kőrutat, hogy mi lelhető fel nálunk. Persze a csomagválogatásba az is szerepet játszik, hogy csak lányos lehet és használható legyen babafronton.

A lelőhelyek játék boltokon kívül, Müller és Claire's is szerepet játszik. A kupac ami összejött. Ez nem az összes.


A legismertebbek: Shopkins, Zuzu pets. A legújabb a Twozies. Amiről azt hittem, hogy nincs az mégis van: Pusheen cat. Őt a Claire's-ben találtam meg. És számomra két ismeretlen a num noms és a Hatchimals. Ez a kettő Mülleres.

Nos belevetettem magamat a bontogatásba. Mi több nagyon élveztem. Szóval jöjjenek a lepik.

Shopkins-ról tudjuk, hogy az megszemélyesített kaja, meg eszközeik. Ebbe az egy kicsi zacskóba, található egy kis könyv. A leirások alapján állítólag receptnek is kéne benne lenni de nem volt. Volt viszont egy kis sótartóm. 
A második felfedező az zuzu volt. Vagyis a höri. Itt megjegyzem, hogy gyerekkoromba rengeteg arany hörcsögöm volt. Két alomnyi is született, ami almonként 11 kölyökből állt. Akkoriban labirintusokat építettem nekik szórakoztatásul. És mit ád ég, a zacsiból pont a kedven színű hörim köszönt vissza. Elég ritka ebből a fekete.Eztán jött az igazi ismeretlen. Num noms. Halvány lila gőzöm nincs mi ez. Vagyis most már van. Ez nem egy cukiság, hanem kozmetikai cucc. Legalább is nekem ez jött ki a dobozból. Szájfény. Viszont rendelkezik egy kis gumi sapival. Hogy mit lehet vele kezdeni, azt még kitalálom.

 A következő az az új kedvencem most. Twozies. Regió játékboltba megtalálható. Kis cuki babák állati maskarába és hozzá tartozó kis kedvenc. A kis dobozkák egyben a tartójuk is egymásba kapcsolhatók. A meglepi babák és kedvencek viszont nincsenek párban. Persze aki párba szeretné az megveheti 3-4-5 db-os kiszerelésbe is, amibe egy baba ismeretlen a többinek meg a kedvence, illetve egy valós pár van bennük. Ezeknél a babáknál mindegy milyen színben figurában vannak, mind édes. Csalódás kizárt.A doboz alján van egy műanyag pöcök. Oda kell beilleszteni a lábat.


A dobozok írtó praktikusak. Összekapcsolhatók vízszintesen és függőlegesen is. Egy egész tároló rendszer létrehozható.
 Na és most jön az amire azt hittem nálunk nem fellelhető.
Cicus a könyvön. Ez kulcstartó. A doboz oldalán van milyen variációk vannak.


 És végére hagytam a legérdekesebbet. Ebbe a meglepibe egy tojás található. Nem csokiból. Elején egy lila szív. Nos ezt nem csak simán összetörjük, hanem a szívecskét dörzsölni kell, hogy rózsaszín legyen. Ekkor megpuhul a tojás is és be lehet nyomni és kihámozni belőle egy állati cukiságot. Hát nekem egy zebrus lett. A tojás puha héját ha leszedjük, az alja megmarad és az a fészke.


És ennek az egész meglepizésnek csak egyetlen hátránya van. Nagyon szemetelős. Úgy szólván több a hulladék mint a játék.
1 megjegyzés:

Bambuc írta...

Jaj, nagyon cuki minden! Én imádom a meglepiket. Leginkább talán a Twozies tetszik, de szájfényt is szívesen vennék;-)