2016. október 31., hétfő

Monster mini

Pontosabban meglepi csomag. Ha már a nagyok megvannak jöhetnek a kis cukik. Ezeket érdekes módon vártam már, pedig nem vagyok oda az ilyen dísztárgy szintjén mozgó figurákért. De ez most valahogy más. Mert talán valóban olyan cukik. Elsőre valóban meglepi volt a csomag. De amíg bontás előtt tapogattam, feltűnt, hogy van egy pont a zacskón amin színek tűnnek fel. Kiderült, hogy ott átlátszó a zacskó, meg lehet nézni mi van benne. Így a többit már tudatosan keresgéltem.

Zöldike volt az első a vak véletlen. A többi már tudatos.


Vénuszka


Frankie


Cleo


És anyucik?


És itt a zacskón az árulkodó gyémánt ahol megleshetjük a babákat.


Még folytatom a vadászatot. A listán ami benne van a zacskóba van egyetlen egy fiú a kígyó hajú, és még Skelita is nagyon édes.

3 megjegyzés:

Hegemony77 írta...

Ügyes vagy hogy megtaláltad azt a kis átlátszó részt!
Nagyon aranyosak a babák!

Boróka írta...

Belőlük én is szeretnék majd venni, mert tényleg tündércukik!!! Nem is tudom melyikkel kezdeném... :-) Hálás vagyok, hogy megmutattad a "kémlelőnyílást", szuper, hogy így csomagolják már a meglepiket, és nem kell kódolgatni meg tapogatni... Én legutóbb LPS figurákat vettem így, azoknak a zacskóján is van egy apró téglalap alakú átlátszó. Szívem szerint az új mini Troll figurákból is vennék, mert azok is tündériek, de azokba azt hiszem, hogy sajnos nem lehet belelátni.

csevi írta...

Hát mondjuk ezeknek a babáknak a tapizgatása meglehetősen felesleges, mert majd ugyan olyan a frizurájuk. Ennél fogva nem sokat árult volna el magáról.