2015. december 8., kedd

Designa Friends - India

Sok-sok éve keresem a lehetőséget, hogy birtokoljak egyet belőle. De nem szőkét, nem göndört. Most végre kézbe foghatom. Barna szépség. Nagyon szépnek és aranyosnak tartom ennek a babának a pofiját. Nagyon bájos. Ahogy a szemébe hullik a haja féloldalasan, olyan vagány. A leányzó rózsaszín pólóba és farmerba érkezett. Az elmaradhatatlan rózsaszín dobozába. Most az egyszer nem akadok ki a rózsaszínen, mert szeretem a dobozokat és jó állapotban van. Designa baba viszont textil testtel rendelkezik. Ami azért érdekes is egyben mert a kar és láb forgója is műanyag, de el van rejtve a testbe. Ellenben a dereka irtó karcsú. Ott csak a tömőanyag van. Viszont pont az extrém karcsúság miatt, olyan idétlen szétálló lábai vannak. Ami széles csípőt eredményez a derékhoz viszonyítva. Érdekes módon a teste miatt ruhátlanul, aránytalan nagynak tartom a fejét. De ettől nem veszít kedvességéből.

És ha már ruha. A felsője egy kissé kiakasztott. Hátul tépőzáras ugyan, de össze van varrva az alja ettől nehéz le-föl venni a ruhát. Az ujja nem rugalmas így elakad a hüvelykujjába. Az alja meg meg van nyúlva a varrásnál és a rojtok e miatt kifordulnak felfelé állnak. A nadrágja egyszerű gumis derekú farmer. A pólója végett, a leányzó kapott egy új pólót és hozzá gatyát. Jó volt játszani a csíkokkal egyébként.

Vissza térve a fejéhez. Sajnálatos módon elég cakkosra lett vágva a haja, ami meg is látszott. E végből döntöttem a rövidítés mellett. Az elöl lévő legrövidebb vonalhoz vágtam. És semmit nem veszített bájosságából a leány.
Egyet sajnálok csak, hogy nem hajlékony a leány, hanem nagy babákhoz illően terpeszbe ül, egyenes lábbal és a karja is egyenes.

De lássuk végre a leányt.

Ahogy érkezett.


A ruhája ahogy nem tetszik.




Lecsupaszítva:


A bájos arc, hosszú szempillákkal.



A végtagok és a derék.




Új ruhában és frizurával.







2 megjegyzés:

Bambuc írta...

Hát igen, volt nekem is egyszer egy ilyen babám, de ANNYIRA zavart az aránytalansága az AG babákhoz hasonlítva, hogy átvarrtam a testét. Ami persze nem sikerült a legjobban, ezért túladtam rajta. A fejével egyébként nekem sem volt bajom, sőt tetszett!

A Journey Girls babáknak van most ilyen feje, jóval arányosabb testtel.

csevi írta...

A Journey Girls nekem is bögyömbe van, de az Götz baba ár közeli. Arra még várunk.