2015. október 6., kedd

Új lakó

Végre Baba! Nehéz volt az önmegtartóztatás a baba fronton. Főleg azért mert én nem szeretek ugyan olyat vételezni. Így nagyon megörültem hogy a Evi baba sorozatból megint lett egy World kiadás. Négy más országi. Ebből természetesen az afrikai kiadás fogott meg meg a keleti. Rajtuk látható más vonás szem és frizura kidolgozás miatt nem keverhető össze Evi babával.


Most Afrikából fogadtam örökbe egy példányt. Nem sok fekete bőrű babám van.



Cuki kis göndör haja nagyon lenyűgöz. Viszont az arcbőre érdekes színű. Nem tudom hogy a közeli képen látszik e, de olyan fehér szemcsés csillogó beütése van csak a fejének. Ruhája egyszerű kis hentes kötény fazon. Majd kap egy rendes afrikai divatot. Viszont színesnek kellően színes.



A leányzót máris kinézték maguknak a liliputi babák. Köztük Evi baba az első sorban. Csak ezek a mini babáink vannak. Leszámítva a Bratz gyerekeket. Ők most nem vonultak itt fel.


Az iker tesók. Fekete- fehér. Végül is az afrikai lány nem is olyan fekete és a haja is barna mint fekete. A szemük kék, ami irtó ritka az afrikai lányoknál. A vonásaik közösek, de mégis mások, valószínűleg a frizura teszi. Be kéne bodorítani egy szőke Evi babát, hogy lássuk. Szóval a fekete cukiság jobban tetszik mint a kezelhetetlen frizurás testvérke. De így párba nagyon cukik.


5 megjegyzés:

Bambuc írta...

Ezt a néger kislányt én is láttam a boltban, de a többit még nem. Utánanézek, mert nagyon aranyosak

Nőszirom írta...

Gratulálok a kis babádhoz, nagyon aranyos.

csevi írta...

Bambuc! Én az Intersparba vettem, van még ott mind a négy. Ha van a közeledbe, nézd meg a játék osztályon.

luna írta...

Nagyon cukik :)

Nekem is van egy afro-amerikai kiscsajom, olyan, mint Bambuc képén.
http://bababolond.blogspot.hu/2015/04/evi-love-babak-ujra.html

Köszönöm a bejegyzést, nem ismertem még ezt a sorozatot.

Boróka írta...

Nekem is tetszik ez az afrikai kiscsajszi, bár tényleg hiteltelen a kék szeme, ezt éppen előbb Bambucnál is említettem az ő kínai lánykájánál.
Mindenesetre, igazán különleges, és lehet, hogy majd valamikor én is szerzek egyet belőle! Köszi a bemutatót róla! :-)