2015. szeptember 28., hétfő

Hangolás

Nem tűntem el. Csak szét vagyok csúszva egy kissé. Azért alkotói vénám még működik. Mivel most épp nem babázok, hanem csicsa kellékeket gyártok, most ömlesztve bemutatom a nyakbavalókat. Technikájuk elég vegyes. Gyurma, körmön fonott, szövött-gyöngyös, zsinóros.

Gyurmából most egy kicsit öreges színvilág jött ki. A spirál medál az csak egy unjuk már legyen vége valami lett. De ez előtt még lett egy rakás golyóbis és U medál alkotva. És még mindig maradt egy rakás gyurma, de már van elképzelésem mi lesz még belőle.

Körmöcskés nyaklánc, most lánccal kombinálva. Így nem olyan tömör megoldás mint a régebbiek. 


Szövött medál. Új dologgal kísérleteztem. A fehér volt az első, de megbukott a technika, amivel csináltam. Ám még is tetszik benne az asszimetrikus szövés vonal. Viszont kicsit túl sok gyöngyöt kapott az aljára. Így a fekete narancs már tervezettebb volt, és jobban is nézz ki,Zsinórozás: Maradt egy rakás paracord zsinórom, ami már rövid darabokból állt. Kerestem a netten valami jó kis mintát. Hát ezt az egymásba fonódót találtam. És nagyon megtetszett. Ezekből karkötő készült. Rövidségük véget. Viszont nagyon tetszik a minta, így még selyem zsinórból is kipróbáltam. Így jött létre a sokszínű változat. 
1 megjegyzés:

Hegemony77 írta...

Nagyon szép minden! Mindhárom karkötő szuper lett, a pirosas nagyon tetszik! Ügyesen használtad fel a maradékot!