2015. március 22., vasárnap

Baba család vándorlása

Az úgy kezdődött, hogy mikor ezeket a babákat megláttam Bababolond blogján, már tudtam, hogy vadászni fogok rájuk. Teltek múltak az évek. Akadt volna hal is a horogra, de elég zavaros lett volna hozzájutni. Míg nem, Bababolond lemondott róluk. Hogy kikről is van szó, hát a Sunshine family babákról. Emlékeztetőt itt olvashatjátok. Így én már csak a vándorlás és letelepedés útját mutatom be. Mivel a csomag nem hozzám jött, az ismerősöm aki átvette, megpróbálkozott a sztori fotózással.

Felbontás után visszarakta a babákat a dobozukba. Ám... a család nem az a fajta volt aki ha egyszer kibújt a tojásból akkor hagyja magát visszatömködni. Így történt meg hogy elkezdtek fészkelődni és bújtak ki a dobozból.




Végül addig mocorogtak míg nem lezuhantak a földre. Jaj! Itt van egy nudista. Takarják el a gyerek szemét! Szegény nagyi kezébe hozta a fejét.



Egy kis családi fotóhoz lenyugodtak végre. A két fiú úgy látom ikrek. Te jó ég! Az asszony hogy különbözteti meg őket??


Mivel nem a végállomáson kötöttek ki, végül visszamasíroztak a dobozba. 


Nálam már nem folytak ki a dobozból. Felsorakoztak bemutatkozáshoz.


A nagyszülők: A papa az tényleg papa. Majd még belőjük a bajuszát, mert mégsem eheti meg a levessel. A mami fejét sikerült ideiglenesen a nyakára rögzíteni. Így egy kicsit zsiráf nyakú, viszont fiatalosan nyomja, sehol egy ránc.  A pucér tesó meg elbújt mögöttük, mert csak kölcsön kapott egy pólót, de gatya már nem került rá.





Anyu a bájos kedvesség.

Apa, nos benne érezni a férfias vonásokat. Nem úgy mint az iker tesóba.Lehet a frizura teszi.


És a kis huncut leányka. Tiszta anyja.


Eztán összehoztunk egy találkozót a másik családdal. Bratz-ék kedvesen fogadták őket olyannyira hogy  ikertesó kapott ruhát is tőlük. 


 A két kicsi leányzó máris összemelegedtek, véget nem érő csivitelésbe fogtak. Lám a gyerekek sosem olyan feszélyezettek mint a felnőttek.


Sajnos a nagyszülőknek nem akadt társalkodójuk. (sajnos a babavilág fiatalokból áll főként) De azért nincsenek elkenődve az öregek, őrülnek gyermekeik új ismerőseinek.


Iker tesó még nem találta meg a megfelelő barátot, bár az is lehet becsajozik. A kölcsön kapott ruha kicsit nagy rá. De majd küldjük a szabósághoz az egész családot egy ruha felújításra.



1 megjegyzés:

Bambuc írta...

:-)

Látom jó helyre kerültek, ahol szeretik őket.

Remek bemutató!