2015. március 8., vasárnap

Pizsama

Ritka kincs a jó színű pamut maradék. Egy 5 centis csíkból mi jöhet ki? Sok kis pici vacak. Kerestem hozzá egy sovány lánykát. Higlamm lett a kiválasztott, elég sovány. Bár még az eleje is olyan széles volt a szabásmintájának, hogy ezért több darabból lett az eleje. Szabadidő ruhának készítettem. Ám a színek és a fazon elégé elpizsamásodott. Így aztán pizsama lett ami pont aktuális lévén, hogy már lefekvés ideje van. Ezért ágyba küldtem a Nicolet-et.


Elküldtem fésülködni de sajnos a Barbie fürdő méret kicsinek bizonyult.


Végül azért ülve jobban ment a fésülködés

Még egy kis olvasás


Aztán fekvés az ágyba. 


1 megjegyzés:

Móni írta...

Örülök, hogy Hi Glamm Nicole jó helyen van és jól érzi magát nálad! :) Szuper aranyos a pizsama, amit varrtál neki - és végre egy olyan öltözék, amiből se a hasa, se a lábszára nem lóg ki! Az eredeti ruháik kb. mind ilyenek...

Időközben én is megtaláltam ebből a babasorozatból a hozzám passzoló babát: Alex lett az. Ő már nem megy sehova, és így végre jobban érzem magam abból a szempontból is, hogy hiába nagyon helyes és különleges csaj Nicole, valahogy nem illettünk össze, és idővel úgy láttam, másnál jobb sorsa lenne - így kötött ki nálad. Most már minden kerek :)