2014. december 13., szombat

Szőke cukiság

És lőn Pedigre Sindy másodszor. Bár idén nem terveztem több babát beszerezni, de az ember néha össze szedegeti a morzsákat. Már régebben elhatároztam, hogy a fekete hajú leány mellé kerítek egy szőkét. Egy szőkéről már lecsúsztam, de nem is bánom, mivel így nem jutottam volna hozzá a cukihoz. És Miért cuki? Mert rövid a haja. Irtó kevés rövid hajú baba készül. De ennek a nagy fejét olyan jól keretezi a rövid haj. Eredeti kék szabadidő vagy pizsamájába kaptam. Rettentően tudok neki örülni. (azért ne rettenjetek meg)
Mivel ma szombat van, gályára mentem. De milyenre. Enyém volt az egész műhely. Így vittem Sindyt a kis cukit. Ő pedig beavatást nyert a munkakörömbe.

Sindy elsősorban a szabászgéppel ismerkedett meg. Megnézte a plexit, ami arra van, hogy védje a késtől az ember kezét. Aztán munkába állt. Hát bizony aláfeküdt a késnek. Szerencsére nem kellett plasztikázni.



Utána ment a présre. Magát nem préselte be a két henger közé, de egy darabka anyagon kipróbálta. Majd átrohant a másik végére, hogy lássa kibújni az eredményt.


Megnézett néhány szabvány tornyot, végül lepihent az asztalomon, Cleo tollam mellé.



Hazajövet meglepetés várt a postaládába. Megérkezett Martimeztől a kék kendőcske a csajoknak. Néhányan lepattantak a polcokról és bámulni kezdték.


Ella és Skelita viszont összevesztek rajta, huzigálni kezdték. Végül Cukiság elkérte tőlük és fejére kötötte. Jól néz ki benne, így meglódult a fantáziám, hogy akár egy csapi is kerülhetne a fejére.


Majd Ella jött betekerni magát.

Stefi baba szintén a fejére kötötte, de ő elől csomózta meg, így teljesen el arabosodott.


Végül csonti lány dobta a vállára.

De hogy kié lesz véglegesen az rejtély. Meg kell találni hozzá a megfelelő rucit.

És íme a két testvér.

3 megjegyzés:

martimez írta...

Örülök, hogy odaért :)Nagyon aranyos az új baba . Hol vetted ?

csevi írta...

Nahát! Eltűnt a megjegyzésem. Akkor még egyszer megírom.

Gyönyörű munka ez a kendőcske! Köszönöm! A cukiság egy vaterás vásárlás eredménye. Bár most elég nehéz volt megszerezni, mert nem kommunikált az eladó. Viszont a vakszerencse bejött, így hozzájutottam normálisan.

Fricskamacska írta...

Szerintem Skelitának áll a legjobban :)