2014. szeptember 8., hétfő

2. fotel

Nem tudom mi ütött belém. De a sorozatgyártás igen. Kettős értelembe is. Megalkottam a másik fotelt ami sokkal karakteresebb szint visz. És jobban is sikerült, mert nem volt elég tömőanyagom. Így nem tudtam pufira tömni. Más rész meg nagyon belopták a szívembe magukat a pöttöm figurák, és ahogy pakolgatom egyik kézből a másikba, olyan jó képek jönnek ki. Csak hülye helyzet, hogy a fotókhoz kell a szöveget kitalálni. Ha jól tudom fordítva szokták. Így most bedobom a képeket. Aztán jöhet a duma börze.

---------

Ella és Alexis össze szedte a fotelon tornázó apróságokat. A srácok már nem is nagyon nyüzsögtek, lévén a napi torna kifárasztotta őket.

 Ella beizzította hangszálait és nekiállt mesét olvasni. Mire a srácok elaludtak. Mindenki ment a kosárkájába.
 

 A csajok csendben beszélgettek, miközben a fiúk meghozták a várva várt fotelt.


 Jilky teljesen elfáradt a cipekedésbe, így azonnal igénybe vette a fotelt pihentető heverésre.


 Hunter viszont el volt ájulva a kis srácokért, nagyon babázott volna egyet.


 Ám a csajok rá szóltak fel ne ébressze őket, mert most aludtak el.


 Hunter megjegyezte, hogy megvárja, míg felébrednek a kicsik. Jilkynek viszont ez nem tetszett inkább csajozott volna. Ezért szedelőzködni kezdett.


 Mivel Jilky nem bababarát módon szedte a sátorfáját, fel is ébredt Irma.


 Aztán szépen mindenki. Irma fölmászott Hunterra, Mary meg Alexist akarta.Karcsi elvolt magában, bár Ella szívesen babusgatta volna.


 Jilky  távozott lévén hogy neki még baba sem jutott volna, ha maradt volna. Így babázgatva szált le az este. És mindenki ott alszik ahol talál helyet, lévén hogy nincs még babaszoba.


----------

Imádom az EAH babáimat. Olyannyira, hogy még egy fiút és egy lányt tettem a beszerzendők listájára. Kell a barna hajú lány a csipkerózsika lánya és a szőke herceg Dexter. Bár az utóbbi karakterét nem nagyon ismerem. De már kapni a játékboltokban.

Nincsenek megjegyzések: