2013. október 10., csütörtök

Natalia

Érdekes felfedezést tettem. Tesco áruházak játék ajánlatai nem egyformák. Olyannyira nem, hogy vannak amiket kifejezetten csak egy helyen árulnak máshol meg sem fordul. Így találtam rá Nataliara. Ez a Lány baba, mondhatjuk úgy is elég bóvli kategóriába sorolható. Ám ... Van egy vonzalmam a több pontos mozgathatós babák iránt. Elmesélem hogyan. Gyerekkoromban kaptam egy Barbie típusú babát. Fogalmam sincs miféle volt, de az is mindenhol mozgott. Csukló könyék, térd, boka. Igen ám, de azt a babát utáltam. Válig érő haja volt (csak), az összes csuklóponton szürke fém tartotta össze (illúzió romboló) plusz egyes csuklópontokat sehogy sem lehetett állítani mert úgy forgott, hogy be sem állt. Így nagyon sokat kellett várnom, míg végre megkaptam egy igazi Barbie babát. (annak csak a testét ismeritek) Na ennek örömére úgy kivágtam az a csuklós babát, hogy csak na! Álmomba sem gondoltam volna, hogy babakészítő és gyűjtő leszek, és, hogy vérezni fog a szívem érte. Így ha mostanság találok olyat ami csuklik, azt birtokba veszem, ha tudom. Így került hozzám ez a Natalia is Elég érdekes arca van. Talán pont attól szép. Ám testéhez képes kicsit elnagyolt a feje. És fura formájú, mert a tarkója le van csapva. A haja az meg egy külön szám. első fésülésre marékba jött ki. Óvatosan kell vele bánni. A ruhájáról ne is beszéljünk, mert az első le és felöltöztetésnél már szétmállott a varrás. Majd készítünk neki másikat. A baba maga 45 cm magas.






3 megjegyzés:

Fricskamacska írta...

Teljesen olyan, mint a mi Jenny babánk, aki szerencsére jó utánzata a Moxie lányunknak. Az ő haja jól bírja a fésülést, és a ruhák is tűrhetőek. Árban mennyire volt húzós?

csevi írta...

Köki tescoba vettem egy 5-ért.

Bambuc írta...

Szia.

Igen, azért lehet ilyen rossz minőségű baba, mert csak egy másolat, a BFC Ink baba utánzata. Másolathoz képest jó húzós volt az ára. Az eredetit itt nézheted meg.

http://www.ebay.com/bhp/bfc-ink

Nekem volt egy eredeti BFC babám Kaitlin, de már eladtam, egyébként annak is rettenetes volt a haja, alig lehetett kifésülni, és nyikorgott a teste, mikor beállítottam valamilyen pozícióba. Engem ez kifejezetten idegesített, ezért is adtam el, pedig én is szeretem a jól mozgatható babákat.

Egyébként a fotókon, amiket feltettél, mindezek a hiányosságok nem látszanak:-)