2020. augusztus 1., szombat

Fürdőszobai tároló

Szeretünk rágózni. Hát rágtuk a gumikat. Nos nem reklámozni szeretnék, de csak egy márka rágógumis doboza felelt meg a célnak. Az orbit tégla dobozos. Van zöldbe kékbe, de mindegy mert a papírját úgy is leszedjük. Voltaképpen a doboz adta magát az ötlethez, hogy rattan tároló legyen belőle.

A darabszám mindegy. Mi 3 doboznyit rágtunk el. :)
Ezt a három dobozt egymás mellé ragasztjuk egy alapra.


 Majd elkezdjük körbetekerni zsinórral. A tekerésnél vigyázni kell hogy ne húzzuk mert azzal nagyon egymáshoz nyomjuk a dobozokat és nem nyílik a tető. Tekerés közbe ragasztózunk, hogy ne csúszkáljon a zsinór.

Majd jön az ülőpárna készítése. Először fedelenként akartam felrakni, de bizony sikerült összenyomni a dobozokat így szorult a tető. Le kellett csiszolnom a pattintós részt. Mivel menet közbe ragasztóztam, ezért nem lett visszafejtve.




Azért hogy a fehér fülek ne látszódjanak ki a felső részhez vastagon font peremet ragasztottunk. Most már mehet bele minden. És mehet a helyére.



És a fürdőszobába a helyén.



Még elkészült a fürdőszobai kis szekrény is. De idő hiányába nem tudtam műveleteket fotózni. Még a csaptelep is hiányzik róla.
 

A mosógép az elemmel működő. Azt se tudom már, hogy honnan van.



A fürdőszobának még nincs vége. Csak egyszerűen nincsenek megfelelő alkatrészeim.  Egyszer csak kész lesz.

2 megjegyzés:

Nőszirom írta...

Nagyon szeretem nézegetni a kreativitásod. Mint mindig most is remek ötletet valósítottál meg.

Boróka írta...

Lenyűgöző micsoda energiáid vannak! Nagyon klassz dolgokat csinálsz!