2017. december 26., kedd

Adventi naptár

Hát ezt inkább december elején kellett volna bemutatni, de akkor nem volt sok értelme, mivel naponként nyitottuk az ablakokat. És csak a végére lett meg a jó.  Történetesen kapott a lányom egy új Barbie babát 24 kiegészítővel. Elvileg meg sem akartam venni, mert már a könyökömön jön ki hogy a 100. ugyanolyan Barbit akarta csak ő folyton a rásült ruhákat válassza, tehát nem öltözeti, mert nem is lehet. Nagyon akart egy korcsolyás Barbi. Volt fehér és sötét bőrű. És itt jön a képbe az adventi naptár. Mindenképpen szerettem volna egy adventi naptárt ami nem csokis. És a Barbisak közt találtam a mienket, ami azzal kezdődött hogy van benne egy baba. És az összes többi napra jut egy kiegészítő. Nos itt találtam egy levehető korcsolyát is. De az ászt nem ez adta, hanem egy nagyon profi sí felszerelés. No abba én is beleszerelmesedte. A többi kiegészítő a lehetnék kategóriás babákhoz tartozik.

Az alap baba:


Lehetnék balerina:





Lehetnék korcsolyás:



 Lehetnék szakács: (sajna a köténye eltűnt)



Lehetnék állatorvos:







És az én szemembe az adu ász: Lehetnél síelő





Ez volt a doboza.



5 megjegyzés:

világbaba írta...

Ez fantasztikusan jó!

Nőszirom írta...

Remek adventi naptár. Igazán jó dolgok voltak benne, nem is láttam még ennyi remek kiegészítőt egy csomagban. Gratulálok.

Fricskamacska írta...

Jövőre nekem is kell egy ilyen!!!!!!

Boróka írta...

Nagyon szuper cuccok! Jó, hogy megmutattad, hogy ilyen is létezik, mert én ezek mellett simán elsétálok, úgyhogy mostantól majd nyitottabb szemmel járok.:-)

Vik írta...

Hát ha én ezt tudom! Ez fantasztikus! Jövőre én is szerzek egyet. :) Gratulálok a sífelszereléshez, nagyon profi!