2016. augusztus 13., szombat

Hómező

Bizony. Hetek óta nem tudok mit kezdeni magammal. Ötlet pangás van. Lehet hogy azért, mert a munkahelyemre mennek az ötletek és az már kiszívja az erőmet. Itthon meg nem marad más mint a gép bámulás. Persze ha még is összekaparom valamire magamat, olyan langyi az alkotó kedvem, hogy menten nem születik belőle semmi érdekes. Bár ötletek vannak, de a részletek nem akarnak kibomlani a fejembe. Így pangás állt be. Addig is az éves nagytakarítást és fürdetés, hajmosást megejtettük. Az idén mindenki visszakapja eredeti ruháját, mert archiválás lesz. Pontosabban mini albumot óhajtok készíteni a babáimnak baba méretbe. Mindehhez kedv idő nyugalom, ezek kellenek. Egyenlőre várat magára. Addig is a baba temető hangulatot elétek tárom.

Itt a fürdetés ideje. Rengeteg víz folyt ki a végén a baba testekből, mert itt ott lyukas valamijük. A parkettánk nem díjazta.


Ez meg itt a szárítkozás pillanata, kifésülve mindenki.
Az össz művelet a fürdetéstől szárításig 4 óra. A vetkőztetésről nem is mértem az időt. A derekam ketté tört a fürdetési stádiumnál a kád fölé hajolva. Úgyhogy egy idő után már csak derékszögbe tudtam közlekedni.


Még keresgélnem kell mindegyiknek az eredeti ruháját. Persze vannak olyanok akik pőrén jöttek. No azok majd kapják a megszokott pólós összeállítást.

Nincsenek megjegyzések: