2016. július 3., vasárnap

Széteső szépség

Véletlenül találtam rá a boltban. Ráadásul nagyon akciósan. Bár nem rajongok a rózsaszínért, ez most még sem találtatott rondának. Hogy ki ő? Egy inner monster Fearfully Feisty. Számomra rejtély még az ő kivagyisága, mert annyi féle variáció van róla ahogy csereberélünk.
Íme a lány dobozban:

A belsőségei és a maszk.

Stúdióba érkezve, teljesen emberi.


Itt van a normális macska szem, amivel a legaranyosabb a kifejezése.



 Átöltöztetéshez kapott egy hátizsákként felvehető, mozgatható pók lábakat. Ettől már rémisztő.


 Mellesleg rózsaszín mivoltjával és kampós horgas lábával úgy nézz ki mint az Alien arcra tapadó izéje. Szóval horrorisztikus a hatása. Nem hiszem hogy igénybe veszem bármihez is ezt a kelléket. Száműzzük fiók mélyre.


Hogy hiteles legyen póklábhoz kapott egy lángoló haragos szemet.


 A szív szem és szív mintás maszk bohóccá alakította a karakterét. Az ártatlanul pislogó naiv jellem.



Végül rákerült a lángoló szárny és cipő. Megkerestük hozzá a tüzes szemeket, így meg valami láng nő lett, ha macskanő nem lehetett, bár a szemei utóbbihoz adottak.




 Most hogy minden kelléket felpróbált őkelme, ideje lesz vetkőznie. Mi is van a ruha alatt.

Szégyenlős baba lévén nem akarta megmutatni testét nehogy kinevessék. Tetoválásai kezén lábán így is látványosak. Csupa szívek.


 Aztán mégis napvilágra került az átlátszó test burok, ami rózsaszín csontvázat takar némi belsőséggel. Az utóbbiak szerepe a hangulatát megmutatandó.


Eztán jön a fekete leves. Na jó rózsaszín. Haj le. És előbukkan a rózsaszín agyvelő. Ennek a skalpolásnak max. az indiánok örültek volna anno.



Ha már lekerült a paróka, jöhetett a test is. Eleje háta külön külön. 5 helyen pattintó záras test lehetővé teszi, hogy a kis hangulatjelző belsőségeket cserélgetni lehessen.


Ezek a belsőségek. Hangulat jelzésükről fogalmam sincs. Mert hogy egy bélkígyó mit jelent, az elfolyó szívszörny tuti nem szerelem és a 3 különböző színű koponya mi hangulatot teremt?


De folytassuk a boncolást. Innentől meredeken, mert csonkolás. Nem kell menni nyaktiló alá, mert vér nélkül levehető a fej. Hurrá! ráadhatunk zárt bújtatós ruhát is.



De hogy még anatómiailag is tovább menjünk. A darabolós bizta megnyalná 10 ujját e lehetőség láttán, hogy hány porcikára szedhető a leány. Én is nyaldostam a sajátom, mert lehetőségek tárháza tört rám.



 És lássuk... ha az agyán ugrándozunk akkor váltja a szemét. 3 variáció létezik



 Nekem akkor is megmarad az emberi mivolta, ami tetszik benne. Bár keze lába csupa szív, ezek majd leáznak róla. És leázik majd a maszk és a szív szem is. A szemnél majd figyelnem kell nagyon hogy ne sérüljön a másik két festés, mert nem látom módját hogy szedhető ki a szem.



2 megjegyzés:

Tristen írta...

Nagyon érdekes ez a baba! Hol lehetett kapni?

csevi írta...

Én ezt a Galaxi játék áruházba vettem ázsiai centerbe. Kifutó termék.