2016. június 4., szombat

Mása medve nélkül

No igen. Mása nem Barbi vonalú baba típus. Viszont imádom a belapított nagy fejét. Mikor először megjelent már akkor tudtam akarok egy Mását. Csak hát valahogy váratott magára. Végül megjelent több kiegészítős szettekkel is. Ám sokallottam az árát. Gyereknap miatt viszont rám köszöntött a szerencse és egész jó áron beszerezhettem végre egy Mását. Medve nélkül. Ellenben rengeteg iskolai cuccal. Mindig is bírtam, hogy ha lehet kapni valami kiegészítőt, ami még nem volt, de lehet használni Barbikhoz. Mása meg nem irigy. Így oda adja majd a lányoknak. Még a szemüvegét is kölcsön tudja adni.
De nézzük meg a leánykát.


Szegény leány, annyi kiegészítőt kapott, hogy el se fér a padon. Ismerős helyzet ez az iskola padról. Anno nekem még voltak óráim ilyen összekötős asztal pad sorozatból.


A modern oktatási eszközök ide is beszivárogtak.



A tábla. Ide sajnos nem adtak krétát. Nem baj. Épp minap dolgoztam tábla festékkel feketével. Így át fogom festeni, majd faragok egy kis krétát a nagyból és kezdődhet az oktatás.





3 megjegyzés:

világbaba írta...

Nagyon cuki!

Boróka írta...

El se tudom mondani milyen öröm látni ezt a sulis Mását, mert már néhány hónapja én is szemezek vele a webáruházban! Imádni való!! :-)

Vik írta...

Nagyon aranyos kiscsaj, sok örömöt és játékot vele!