2016. április 21., csütörtök

2. Mc2 lány

- Sziasztok! Egy vagyok az Mc2 lányok közül.


- A nevem: McKeyla's


- Szeretném nektek bemutatni, a fotó stúdiót. Ezentúl itt fogják fotózni a hozzám hasonlókat és még minden mást ami velünk jár.


- Brident már ismeritek. Ő fog majd segíteni berendezni a fotó stúdiót. Még sok minden hiányzik. Hiszen kellenek a lámpák, a háttér, meg minden egyéb, ami fotózáshoz kell. Lassan mindent beszerzünk. (legyártunk)


- Helló! Én fogok segíteni McKeyla's-nak.


 - Nekem már vannak ötleteim, de tényleg idő kell még sok mindenhez. Viszont szeretnénk segíteni az alkotónak is. Hiszen annyi félét csinál egyszerre, hogy nem tudja mit mikor mutasson be és hogyan. De most ez a hely jó lesz egy kis ízelítőnek.


- Kezdetnek itt van stúdióban látható bútordarabok egyike a kispad, ami színes fagyi pálcákból van összerakva. Rengeteg időbe tellett míg egy ilyet összeállítanak.


- Emitt pedig az új kedvence az alkotónak. Raklapból összerakott kis ülő alkalmatosság.


- A párna levehető. Még azon gondolkozunk, hogy ha a kispad ilyen színes, akkor nem kéne e lefesteni a raklapot. Egyenlőre még hagyjuk érni a dolgot, mivel itt még semmi se végleges.


- Már csak azon tanakodunk, hogy az ablakkal mi legyen. Hiszen itt akt fotózás is lesz majd és belátnak. De mi is kilátunk olykor a ronda valóságba. 


- Na de most búcsúzunk, mert be kell szereznünk a dolgokat. Szevasztok! Majd jelenkezünk újból, ha beindul a stúdió!


- Ja az előbb még a nyers valóságról beszéltünk. Hát ez a Nyuszifül is az. Meg kell mondjam nem áll jól nekem. De a gyerekek szeretik kivenni a részüket a "babázásból".


5 megjegyzés:

Vik írta...

Hát ez nagyon cuki lett! A nyuszifüles kép a kedvencem :) Kíváncsian várom a kész stúdiót. Jó alkotást hozzá!

Hegemony77 írta...

Ez nagyon jó volt! Klassz történet, jó képek! És micsoda bútorok!

Boróka írta...

Ez a stúdió már most szuper!! A padba azonnal szerelmes lettem, zseniális technikájú és imádom a színeit! Megint egyedit alkottál, nagyon tetszik, várom a folytatást! ;-)

világbaba írta...

Nagyon szuper lesz a fotó stúdió! Imádtam a pöttyös párnákat! Várom milyen lesz, ha teljesen be lesz rendezve!

Nőszirom írta...

Lenyűgöztél ezzel a pad dologgal, még azt gondoltam, hogy az én papír bambuszom macerás, de most látom van attól munkásabb is.