2015. október 24., szombat

Mosogató gép és a hűtő.

 Lassan itt a karácsonyi kínálat a boltokban. De már a javát kitették. Ilyenkor a kezdetek kezdetén nagyon jó kínálat van. Az árak borsosak, tehát az ember kivár, hátha lesz még olcsóbban. Persze az utolsó hetekbe valóban megjönnek a szabaduljunk meg tőlük árak. A baj az ha e termék elfogy, még mielőtt leárazzák. A másik verzió, a jó áron már most is megvehetők. Így jött a kosárba egy konyha darabjai. Féltem, mire megvenném elfogy. Jelentem Auchanba kapható. Ahhoz képes hogy gagyi termék, egész jó kinézete van. A gagyiságot a nehézkes használat okozza. Amúgy meg nagyon jó példánynak könyvelem el. Főként azért mert végre igazodik méretbe a babákhoz. Legtöbb esetben a konyhabútorok mérete mindig kisebb mint a baba maga. De ez egy jól eltalált méret. Két kivitelbe van. kék és piros. A piros hűtővel van a kék mosogatóval. Velünk a piros jött haza. Bemutatásához EAH babák asszisztáltak.

Ímhol a berendezés. Puritánul egyszerű dobozba.


Tartozott hozzá némi kis alkatrész, mint poharak, üdítők, és egy működő pirítós. 


Apple ki is próbálja rögtön.


Ella pedig a hűtő ajtaján lévő ital autómatával ismerkedik.


Ez meg itt a reklám helye. Pechemre, pont homályos a kép. De a lényeg végül megmutatkozik. Az összes piros ajtó nyitható. (kell hozzá kemény köröm). Mikró nyitható. Mosogatógép ajtaja lehajtható, benne kosár az edényeknek. Frigó ajtaja nyitható, bepolcozva. Hűtő alatt kihúzhatós edénytároló, A bútor hátulja viszont karton lap. Ugyanis arra vannak ráfestve az ételek, edények. Összességében élethű példány.


5 megjegyzés:

luna írta...

Szia! Köszi a bemutatót!!
Azt még elárulnád, hogy mennyire tartják az áruházban? Köszönöm!
Még egy kérdésem lenne, ahol Te voltál, ott volt babakínálat? Ha nem túl kényes a kérdés, megírnád melyikben voltál?
Köszönöm!

Unknown írta...

Meglepően méretarányos a dolog, tényleg! Mondjuk a színvilág nekem fura egy konyhához(teljesen szubjektív vélemény), és itt nem is a pirosra gondolok, hanem a sárga pirítós sütőre...de legalább működik! Nagyon tetszik, hogy minden nyitható, el lehet rakni az apróságokat. A szett ára engem is érdekelne!

csevi írta...

3 rongy volt.

luna írta...

Szia, köszi! Tegnap voltunk auchanban, égre-földre kerestem, de nem volt. Elég szegényes a kínálat minfelék.

Unknown írta...

Én is köszönöm a választ! Nálunk nincs Auchan (Pécs), nekem egy MH Draculaurás kávézóhoz volt hatalmas mázlim hozzájutni úgy két hete 3000 Ft-ért tacskóban, babával együtt!
3 rongyocskát simán megért ez a konyha, tervezel még vele képeket? Szívesen látnám még egy kis diorámában, vagy valamelyik ruhád háttér díszleteként. Egy szakácsos-konyhás kép?