2015. július 17., péntek

Hol kezdődik az őrület?

Az előző bejegyzésben mutattam pár dolgot. A megjegyzésbe meg rátapintottak a lényegre. De hát ugye ami a képen van az kevés. Így folytatom a gyártást.

A kínálatot a reklám újságok adják. Sajnos nem mindig jók a méretek és van, ami jó lenne, de sajnos termék árát beleütik a képbe.


A szeletelt felvágottak csak vastag kartonra vannak ragasztva. Amúgy meg minden fóliázva van cellux- al, hogy ne jöjjön le a papír.


De hogy ne csak a kaják kerüljenek polcra. Gyártottunk néhány dobozos piát. No mert az egyszerűbb mint egy üveg elkészítése. Minták Froggy-tól vannak.


A mérete elég pici, fogni is alig bírtam.


Egypár kávé. Szintén Froggy- tól. Nyomtatásnál sajna spóroltak a festékkel.


És ami saját. Na azon tud kiakadni az ember, ha a gyereknek valóság hűen akar valamit. Persze csak aztán midőn az anyja megemlíti a mit szólnál hozzá ha...
Így született meg a 8-as csomag. És még kell 3 példány. Jaj nekem! Ez is alig fért bele a kezembe. Csak azzal vigasztaltam magamat, hogy nem egy varrótű lyukba kell szobrot alkotnom.








2 megjegyzés:

Vik írta...

Hát ezek nagyon jók! Én is csináltam ilyen mini dolgokat, én is néha örültem, hogy legalább nem rizsszemre kell képet festenem, vagy faragnom őket:) Tök ügyi vagy a mini üdítőkkel, nekem az nem sikerült, én is a termék képére nyomtatott árakkal szívtam be a kajagyártást :)

Nőszirom írta...

Ügyes vagy, már alig várom a köztért teljes képét. Jó magam is szoktam gyártani apróságokat, az persze mikor mit mindig a hangulat és alapanyag függő.