2014. október 9., csütörtök

Tarthatattlan állapotok

Szörnyű. Szó szerint, hogy nincs levegővételnyi időm. Nem tudok alkotni. Nem mintha nem volna mit. Jelenleg bomlasztó hatással bírok, ami a hazai állapotokat illeti. Ezt meg kell csinálni, ezt is jó volna, meg hopp egy ötlet kezdjünk bele, míg el nem felejtem. És ez így megy már napok óta és képtelenség valaminek a végére jutni. De főleg a megvalósításnak. Még nyáron szóltak egy Pumukliér, nem tetszik és most talonba tettem. Van még egy fejem amit hajaznom kellene. Akad egy origámi táska, amihez cirka 300 db elemet kell meghajtogatni. Csak annyi van kész ami a szemetek előtt van (az a színes cikk-cakk) az asztalon. Még neki kezdtem pár dolognak amiket karácsonyra szánok. Fut az idő de még nyugdíjaztatási babát is gyártanom kell. (nyugi nem én megyek nyugdíjba) A kiállításra szánthoz még hozzá sem nyúltam. És az idő? Nos hazahozom a gyereket leülünk tanulni. Majd az uraság jelzi, kéne főzni, mert éhes, miközben a gyermek korizni akar, én meg kikapcsolódni akarok. Szóval állítsák meg a földet, vagy legalább lassítani kéne a forgását, mert ez a 24 óra édes kevés mostanság. Fantasztikus! Egyszerre érezni hogy zajlik az élet és, hogy megállt az élet. Micsoda kupi van az asztalon!


3 megjegyzés:

Bambuc írta...

Óh, de ismerős, főleg a gyerek korizni akar, férj enni, én meg pihenni. Ebből lesz az, hogy végül mindent lejátszom agyban, és valójában sosem készül el semmi.Például elkezdtem a gyereknek egy sapkát kötni, és jó ha karácsonyra kész lesz.

Nekem is kéne valami időkibővítő készülék

Fricskamacska írta...

Csatlakozom! Nem ehet, hogy ez valami kifejezetten őszi izé lesz? Nálam ugyanez van most, miközben megint közeleg egy esetleges költözés...

Hegemony77 írta...

Úgy látszik tényleg felgyorsult az idő, mert nálam is hasonló problémák vannak... Minden pénteken azt veszem észre, hogy már megint eltelt egy hét... Ha esetleg megtalálod az idő bővítésre a megoldást, akkor kérlek tudasd velünk! :))