2014. július 2., szerda

Véletlenek

Fura dolgok tudnak történni az életbe. Az év első negyedébe arról panaszkodtam, hogy semmi jó nem akadt a hálómba baba fronton. Egyre másra kicsúsztak a kezem közül a kinézett példányok. Így estem el egy Moxie Teenz babától. Hiába licitáltam rá az utolsó 5 percbe, valaki rálicitált és nekem már nem maradt időm. Bár azt meg kell mondjam, hogy mobilon nettezni rém lassú. Aztán épp hogy felszárítgattam "veszteség" könnyeit és találtam másik babát ami a hálómba is maradt. Miközben az eladóval írogattunk egy fura dologra lettem figyelmes. Ismerős volt a neve és kiderült attól vásároltam babát, aki megnyerte a Moxie-t. Meg is említettem neki, hogy én is arra licitáltam. És akkor közölte velem, hogy még nem tudja mi lesz a baba sorsa, mert neki a ruha volt a fontos. Így megemlítettem neki, ha mégsem kell akkor szóljon nekem. Hát szólt. És ímhol ni a leányzó! Épületesen magas a többihez képes. Be sem fér a polcomra. A leányzó gyönyörű hajjal, haj nélkül, hosszú szempillákkal.





A parókát közbe rápróbáltam a Lív lányokra is, hogy lássam hogy néznek ki, de be kell valljam kopaszon jobbak. A szőkének nagyon nem jó a világos arcberendezéséhez.



Itten pőrévé tettük a leányzót, lásuk hogy mozog. Szinte mindene. Mivel most gyors fotózáson voltam, nem pózoltattam agyon a babát, majd máskor. Viszont mellé tettem a Moxie Girl babámat és hát ég és föld.




Ő csupaszsága kapott egy új parcsit. Na jó ez csak egy kötött sapi a Mónitól és pont jó a fejére. Meg kéne kötni pirosba is, vagyis vörösbe.


Nosza varrhatunk a leányzónak ruhákat!

7 megjegyzés:

Fricskamacska írta...

De örülök, hogy mégis nálad van! Közben meglett az eredeti pólója, és ha gondolod, elküldök még pár dolgot, ami itt maradt :)

csevi írta...

Mi maradt ott? Azt sem tudom mije volt. Hát ez a pulcsi az bízta nagy nyakú. Az eredeti is bebújós? Ja és mond a fekete kabát ami a dobozba volt még az is a te műved?

Fricskamacska írta...

Az eredeti rózsaszín póló a bedobozolt babák egyikén volt, azért nem találtam meg, és tépőzáras, de az alja össze van egy darabon varrva. Van itt rendes póló, és rövidnadrághoz szabásminta, a naci nincs meg, de itt meg tudod nézni:http://jbabaszabosag.ucoz.hu/publ/ruhakeszites/moxie_teenz_ruhak/2-1-0-37 És igen, a kabátot is én követtem el.

Tristen írta...

Ő nem Fricskamacska Arizonája?? :D Kicsi a babás világ :D Örülök, hogy már neked is van, én is nagyon szeretem a Moxie Teenz lányaimat...báááár...most már egyértelműen a bjd-k mellett ragadtam. A MT-től már csak egy "ugrás"... :D Én legjobban a mozgós bokájukat szerettem :) na meg mindenek felett TRISTEN szemét!!

Móni írta...

Bár személyesen mondtam már, itt is még egyszer megírnám: örülök, hogy jó otthonra talált végül a lány! :)
Én ütöttem le annak idején csevi orra elől Arizonát, és eddig nálam lakott a lányzó. Való igaz: elsősorban a ruhái, kiegészítői miatt vásároltam meg, nekem ugyanis volt már egy pucér, kopasz Arizonám, és szerettem volna végre felöltöztetni. Épp emiatt viszont fontos lett volna, hogy az eredeti ruhái, kiegészítői meglegyenek, és ezek hiánya miatt nem tudtam igazán örülni, mikor megérkezett a csomag. Mikor csevivel beszélgetve kiderült, hogy ő is licitált, megígértem neki, hogy ha sikerül más úton felöltöztetnem az én lányzómat, mindenképpen szólok neki :) Egy szerencsés egybeesésnek köszönhetően immár az én Arizonámnak is van eredeti ruhája, és örülök, hogy Fricskamacska (azaz már csevi) Arizonája is jó otthonra lelt végül :) Az én Moxie lányaim ezúton kívánnak neki sok boldogságot odaát! :)

csevi írta...

Móni! Nem tudod valahogy bemutatni a babáidat? Mert le merem fogadni elég különleges gyűjteményed lehet neked is. Egyébként meg nagyon aranyos voltál, hogy nem felejtettél el és gondoltál rám. Úgyhogy külön köszönet a babáért. Minden volt tulajdonosnak üzenem jó sora lesz a leányzónak.

Móni írta...

Ne haragudj, hogy ilyen későn válaszolok! Horror hetem volt/van a munkahelyen :( Nincs nagy gyűjteményem, igaziból nem tekintem magam babagyűjtőnek, a lányaim csak belopóztak :D Nagyon régóta szeretnék már egy közös képet róluk, de többen is "félkészek", javításra szorulnak vagy pl. parókára, és emiatt még sosem vettem rá magam, "majd ha mindenki szépen készen lesz". De ha így folytatom, és ennyire nincs időm velük foglalkozni, mint mostanában, sosem lesz kép :( Úgyhogy lehet, hogy mégis ráveszem magam egy közös képre így, félkészen. Ha így alakul, ha szeretnéd, szívesen elküldöm majd a képet :)
Igazán nincs mit, megígértem, hogy mindenképpen visszajelzek, ha eldől Arizona sorsa :) És nekem is jobb tudni, hogy ismerőshöz, jó helyre került :)