2014. március 30., vasárnap

Hasonmás

Mostanában elég szerencsétlen vagyok baba fronton. Kicsúsznak a kezem közül a jó babák. Aztán véletlenül találtam egy használt játék boltot nem messze tőlünk. Kilós áron vásárolhatunk. Vannak itt minden félék. Babák is Barbie, Bratz, My Scene, Sindy, Moxie és egyéb más. A baj csak ott van, sok a megrágott leszakadt végtagú, lábfej nélküli. De akad példány ami egész szép is. Múltkor is találtam 4 tetszetőset, de csak egyet hoztam haza, mert a többinek eredetét, megjavítási lehetőségét a héten akartam felmérni. Ám, mire vissza mentem a 3 másikért, csak egy maradt meg. Kiderült ugyanis, hét közbe árucsere van. Lementem az agyamról. De mostmár tudom mire készüljek. Viszont első alkalommal sikerült egy jót csemegéznem. Mari Kate? Ashley? Olsen babák közül melyik azt én meg nem tudom állapítani, de nagyon szembeszökő a valóság. Mivel amúgy sincs még színész babám, hát most lett. Sajnos szegénykémnek elrágcsálták a bal hüvelyk ujját. Bár el nem tudom képzelni ki rágcsál baba kezet. Eredeti ruhájába van, a gatya már derékba lazult. Amúgy meg semmi baja.


Valaki szeret rivalda fénybe lenni.


3 megjegyzés:

Bambuc írta...

Nagyon szép kis baba, Ashley Olsen pontosabban.
Nekem is megvan, a testvérét pedig láttam régebben a vaterán. De jó, hogy találtál egy használt játékboltot! Holnap megyek Győrbe, remélem ott találok én is egyet, ha már itt nincs olyan bolt, ahol babák is vannak.
A felsője eredeti, a nadrágját nem tudom. A testét le kell cserélni, az tuti, talán valamelyik HSM lány teste jó lesz neki...

világbaba írta...

Szia! Úgy tudod őket megkülönböztetni, hogy Kate-nek, látszik a fogacskája! Csatlakozom Bambuchoz, a HSM babák teste ugyan olyan, mint az ikreké! Szerintem megérné lecserélni! Nekem mindketten megvannak, teljesen véletlen egymás után meg tudtam őket venni, valahogy bevonzotta a testvérét.

Hegemony77 írta...

Wow, micsoda kincset találtál!!!