2013. október 15., kedd

Pszichológusnál

Nemrégiben történt: Babatulaj boltba ténferegvén talált két széket. Pontosabban mobil tartó széket. De hát a mobilok nem ülnek rá, mert nincs lábuk. Azért két példány mégis hazament a babatulajjal. Ezt meglátva Barbie azonnal rendelőt csinált és fogadta bababirodalom problémás babáit. Mert mondani sem kell egyre hisztériásabb helyzet uralkodik babafronton.


Első betege szorongásos tünetekkel jött. Új lakó Steffi baba. Ő mozgékonynak tartja magát. Ám komplexusa is ebből fakad. Derékba forgós és többieket nézve senkin nem látta, hogy hasonlóképpen mozog. Nem rest levetkőzni a doktor Barbi előtt megmutatni magát. Továbbá elpanaszolta, hogy a lába csak le - föl mozog és sajnos súly felé billen mert lazák a "kötő izmok". Barbie doktornő végül megnyugtatta őt, hogy nem kell félnie semmitől, mivel mindenki valami különlegessége folytán, - ami a másiknak nincs - lett vitrinlakó.




Steffi baba után jött Kaela pullip baba. Kaela egy igen dögös vad-romantikus szerelésbe tűnt fel. Latex felsőjéhez - ami már rég megvolt de semmit nem tudott hozzá felvenni - varratott egy fehér szoknyát fekete tüll béléssel. Az összhang nagyon nőies. Kaela arról panaszkodott, hogy nyomott hangulatban van a vitrinbe, mert még az új szerelését sem vették észre rajta, annyira eltűnik a többiek színkavalkádjába, hogy ki sem tűnik. Barbie pszichológusnő megdicsérte a ruhát és, hogy milyen jól áll neki. Továbbá azt tanácsolta problémáját beszélje meg a babatulajjal, hogy a helyzet változzon.




Barbie doktornő következő egyben utolsó páciense Skelita a csontváz halálbaba volt. A doktornő nagyon meglepődött. Halálbaba ugyanis egyáltalán nem volt ijesztő. Mi több... Extravagáns hófehér szerelése a fejét beborító fityulaszerűség miatt, valami kedves nővérnek nézte. Skelita arról panaszkodott, hogy a halálbabák közt ő a legcsúfabb és legfélelmetesebb, ezért megpróbálja öltözködéssel kompenzálni. A doktornő szólt neki a kezdeményezés, jó, de csak akkor ha letörli képéről a haláli sminket. Erre fől Skelita megsértődött, hogy abból nem enged, azt meg akarja tartani önmagából. Barbie ekkor közölte vele mivel arca tükrözi a valóságot és nem akar megváltozni, feleslegesé válik az öltözködéssel takargatni ezt, inkább maradjon önmaga. Ezzel útjára bocsátotta a pácienst, majd bezárta a rendelőt.




VÉGE
 

7 megjegyzés:

Hegemony77 írta...

Ez nagyon jó volt!
Még jó, hogy van egy pszichológus babád is, így rendben lesznek a többiek :))

martimez írta...

jaj de klasszak a székek !

Tristen írta...

De jó kis mese volt! Még olvastam volna egy kicsit :)Hol vetted a székeket?

csevi írta...

Juj! Nem jut eszembe a bolt neve. A Camponába a földszinten van hátul a C&A üzlet mellet egy otthon bolt. Ott leltem rá. Ott még ékszertartó bútorok is vannak, amik passzolhatnak egyes babákhoz.

Nőszirom írta...

Nagyon jó kis történetet kerekítettél a két székhez. Kár, hogy ez az üzlet tőlem messze van, szívesen meglátogatnám.

Tristen írta...

Tőlem is messze van sajnos. Meg is kerestem a Campona oldalán a bolttérképen,sőt van webshopjuk is, de a széket nem találtam fenn.Mennyibe került amúgy?
Nőszirom, te merre laksz,nem tudnánk valahogy összefogni székügyben? Annyira tetszik. :(

Nőszirom írta...

Én Újpesten lakom, de nekem is rettenetesen tetszik ez a szék. Tényleg meg kellene keresni.