2013. október 23., szerda

Baba populáció

Mit örököl egy leány gyermek az anyjától? A babákat biztos. De hogy a szenvedélyt is?! Minap játszottunk, bababulit tartottunk. Hát mondhatom babatömeg állt össze a baba szobába. Később a ülő alkalmatosságok busz ülésé álltak össze. Na de nem ez a lényeg. Lassan a gyereknek több babája lesz mint az anyjának. Hörrr!
Már az egész rokonság ott van hogy fejezzem be a baba gyűjtést, mert hülyeség. Kérdem én, ha más bélyege, autót, kis vonatott, pénzérmét gyűjt akkor mi a baj a babával?? Az indoklás az, hogy ezek anorexiásak, műanyagok, semmi gyermeki báj, plusz nagy, meg hogy néznek. Ez utóbbi kifogás elég érdekes. Leszögezem csecsemő babákat nem gyűjtök, máskülönben a szülészeten vállaltam volna munkát.

Viszont gyermekkézbe a babák elnyűnek.Letört végtagok még hagyján, lekopott festék, pótolható, ám felütötte a fejét egy igen fura dolog. Van két Barbink, akik a fürdőbe laknak, vízi lényként. Mivel állandóan vizesek felütötte a fejét a fekete penész. Ez ugyan az a nyavalyás penész ami a mosógépek mosópor adagolóján is meglelhető és, nincs az a vegyszer ami lehozza. Ám babán meg nem merek vegyszert használni, mert félek, hogy úgy lemarja, hogy kopaszka lesz. Mivel ez hajtőnél található meg főként. Van valakínek valami helyrehozós ötlete?

Ez itt mind hercegnő, egy fiú kivételével.

Stefi az enyém, csak kölcsönkérte

Na ezeket kéne orvosolni. Főként hajtőnél fekete, a kicsi meg a száj zugba penészölt, a szeme meg leázott.


2 megjegyzés:

Bambuc írta...

Próbáld meg ezt a két dolgot. Ártani nem árt, de lehet hogy használ penész ellen. Azért ki kéne próbálni egy olyan babánál, amit nem sajnálsz:-)

1.Ecet és víz egyenlő arányú keverékébe áztasd be a baba fejét. Ha több ecetet teszel bele, még jobb a hatás, de előbb kezd egyenlő arányú keverékkel.
2.Készíts egy erős szódabikarbóna és víz keveréket, azzal kend be a baba fejét, és hagyd hatni.

Fricskamacska írta...

Nekem nemrég küldtek egy babhaj újra "ültetéshez" használható, nagyon jó videót. itt a link:http://www.youtube.com/watch?v=WA159M7i2U8